Frode Estil valgte en Agrol strømavtale fra NTE

Medlemskapet i Norges Skogeierforbund gir Frode Estil muligheten til å kjøpe en Agrol strømavtale tilpasset skogeiendommen han eier i Lierne. At han kan bruke den samme avtalen hjemme i huset i Meråker, er et stort pluss.
Frode Estil valgte en Agrol strømavtale fra NTE
Energi

NTE – spar penger på strøm og solenergi

– Det går en del strøm både hjemme og på gården i Lierne, så jeg er glad for at jeg kom over avtalen med NTE hos til Agrol, sier Frode Estil.

Etter en glitrende idrettskarriere hvor han vant det meste som kunne vinnes innen langrennssporten, la Frode Estil konkurranseskiene på hylla i 2007. Siden den gang har både elevene på idrettsfag ved Meråker videregående skole og sambygdingene hans nytt godt av kunnskapen hans.

To av de tre sønnene hans konkurrerer aktivt på ski, og pappa Frode stiller selvfølgelig som skitrener for idrettslaget Varden Meråker.

– Vi fikk et nytt liv etter at jeg la opp, forteller Frode. – Da jeg var aktiv, hadde jeg nærmere 200 reisedøgn i året. Nå går de fleste turene til hjembygda Lierne.

For selv om Frode Estil har bodd en mannsalder i Meråker, banker hjertet fremdeles litt ekstra for Lierne, hvor han vokste opp.

– Det er nå liksom Lierne som er hjemme da, sier han, – og vi drar dit i de fleste feriene og en del helger.

Det går litt sport i å finne de beste avtalene. Med Agrol strømavtalen fra NTE får jeg en god pris både hjemme i Meråker og hjemme i Lierne.

Frode Estil, gård- og skogeier

Overtok gård og skog av faren

Når Frode og kona og de tre sønnene på 10, 13 og 17 år er i Lierne, bor de på gården Frode overtok etter at faren, som døde for noen år siden. Eiendommen er på rundt 8000 mål, og knapt halvparten er produktiv skog.

– Skog er spennende, sier Frode. – Jeg skulle gjerne jobbet manuelt i skogen, men støtter meg på den gode jobben de lokale entreprenørene gjør. Planting og skogrydding gjør jeg imidlertid selv, og det stortrives jeg med.

Uansett om familien er hjemme eller i Lierne, er de glade i å være ute, med og uten ski på beina. Svette og fornøyde tilbake, er det lett å hoppe rett inn i dusjen.

– Vi dusjer nok ganske ofte, og vi vasker mye treningstøy, sier han. – Likevel tror jeg ikke vi bruker mer strøm enn de fleste andre barnefamilier. Vi bruker drøyt 20 000 kWh i året, forteller han.

Vi ha de beste avtalene

Da Frode var aktiv utøver, var han kjent som et skikkelig konkurransehode. Konkurranseinstinktet er like sterkt på hjemmebane.

– Det går litt sport i å finne de beste avtalene, smiler han. – Jeg vil ha den beste forsikringsavtalen, den beste renta og den beste strømavtalen. Med Agrol strømavtale fra NTE får jeg en god pris både hjemme i Meråker og hjemme i Lierne.

Hva er Agrol Forvaltning?

Tanken bak Agrol Forvaltning er å oppnå gode strømpriser over tid. NTE samler flere små kunder i en portefølje, og får mulighet til å kjøpe inn strøm på vilkår som ellers bare er forbeholdt store kunder. Finn ut om Agrol Forvaltning er noe for deg!