Hvordan velger du riktig elbillader?

Det har kommet mange elbilladere, men hvilken skal du velge? Sikkerhet, funksjonalitet og teknologi er viktige egenskaper. En elbillader fra Wallbox gir deg markedets beste ladefunksjoner, og passer lading av elbiler og hybridbiler.
Hvordan velger du riktig elbillader?
Drivstoff og lading

Wallbox – spar penger på elbillader

Tenk sikkerhet for mennesker, dyr og bygg

Fremdeles bruker mange elbil-eiere den portable (nød-)laderen som følger bilen til daglig lading. Med det strenge regelverket som regulerer elbillading vil dette kun gi lading med 2,3 kW. I tillegg til treg lading, medfører dette også unødvendig brannfare.

På en gård kan en brann få fatale følger, og det er viktig å unngå. Myndighetenes klare anbefaling er å installere en godkjent, fastmontert ladeboks. Wallbox-laderne ivaretar alle sikkerhetskrav, og de fleste modellene har også innebygd DC-vern slik at man slipper installasjon av ekstra jordfeilbryter.

Lang levetid, rask lading og enkel bruk

Ikke kjøp en lader som har begrensning på 7,4 kW eller 11 kW – da må du bytte den ut hvis du ønsker mer ladeeffekt. Med en Wallbox-lader kan du fleksibelt øke effekten fra 1,4 kW til 22 kW med samme lader. Alle modellene kan kobles til 10A, 16A eller 32A, og de er kompatible med både IT-nett 230V og TN-nett 400V.

Når du først velger Wallbox har du en elbillader du kan ha lenge. Da slipper du å bruke penger på unødvendig kjøp av flere ladere. Wallboks skal gjøre lading enkel for deg og passer alle bilmerker. Plug in og du er i gang.

Full kontroll med ladingen via web eller app

myWallbox er en webportal og app med et enkelt brukergrensesnitt som viser din lader. Der kan du kontrollere, planlegge og hente ut informasjon om hver ladingsøkt. Du kommuniserer med laderen via Bluetooth, Wi-Fi, 4G eller Ethernet.

Mulighet for å lade når strømmen er billigst

Strømmen til en husholdning er begrenset, og forbruket varierer i løpet av døgnet. Det er forventet at el-selskapene innfører effekttariff i 2020, noe som betyr at du blir belastet etter det høyeste forbruk i måneden.

Installerer du PowerBoost i sikringsskapet blir elbilladingen automatisk optimalisert. Dermed unngår du topper i forbruket ved at ladeeffekten reduseres når du har høyt forbruk andre steder i huset. De fleste Wallbox-modellene er kompatible med PowerBoost.

Kompakt design og smart teknologi

Wallbox-laderne er små sammenlignet med de fleste konkurrentene. Men størrelsen går ikke på bekostning av ladefunksjoner. Hemmeligheten er et meget kompakt design fullstappet med intelligent teknologi. Wallbox er tildelt både design- og teknologipriser for sine ladere.

Få laderen installert til fastpris

Når du kjøper lader gjennom Agrol-avtalen med Wallbox kan du også bestille en grunnpakke el-installasjon. Da får du forutsigbarhet i forhold til installasjonskostnadene – enten den skal installeres hjemme, på hytta eller i en bedrift. Wallbox har samarbeid med el-installatører over hele landet.