Ladeboksen som gir deg full fleksibilitet

Ole Anders Østerås i Sarpsborg er én av mange boligeiere som har fått installert Wallbox i Norge. Da han kjøpte en Golf elbil, trengte han brått en rask og enkel lader.
Ladeboksen som gir deg full fleksibilitet
Drivstoff og lading

Wallbox – spar penger på elbillader

I jakten på en den beste laderen ønsket Ole Anders fleksibilitet og en lader til sin mor på Hadeland, som han kunne bruke når han var på besøk. Etter grundig sjekk i markedet valgte han løsningen fra Wallbox fremfor andre ladere, da denne virket fremtidsrettet, intelligent, moderne og hadde touchskjerm. Wallbox-laderen kjøpte han gjennom en lokal elektriker i Sarpsborg, som også installerte den for han.

Valgte Wallbox-laderen Commander

Valget falt på Commander-løsningen med touchskjerm til Wallbox. Det betyr at Ole Anders kan starte laderen enkelt uten å ta opp App-en. I tillegg får han god fleksibilitet hjemme. Det kan være å dele ladeboksen når søsteren kommer på besøk i sin elbil, eller når andre kjører innom og har fått pinkode, som eier styrer

Ole Anders er en de første som fikk installert Wallbox i Norge. Med en ladeløsning hos moren kan han enklere bruke bilen optimalt, uten å få ladeangst på reisen fra Sarpsborg til Hadeland. I dag har også moren en elbil.

Smart programvare og funksjonalitet

Ladestasjonen Ole Anders Østerås kjøpte har en gratis programvare, som alle Wallbox produktene har. Smart funksjonalitet gjør at han kan ha flere brukere på samme ladeboks, og full oversikt over ladingen.

Med Wallbox-løsningen kan Ole Anders lade smart, for eksempel kun om natten, samt justere hvor mye effekt som skal gå til laderen og hvor mye som skal brukes ellers i huset, forteller han. I App-en ser han at forbruket hittil i år er 2387 kW, mens søsteren har brukt 2679 kW.

Ole Anders er godt fornøyd med valg av ladeløsning, og ramser opp noen fordeler:

  • Wallbox-laderen kan lett lånes ut til besøkende, og det er og lett å se hvor mye strøm som brukes.
  • Leietakerne kan enkelt bruke ladeboksen med en pinkode til Commander.
  • Han har alltid kontroll over ladekostnadene og strømforbruket.

Videre planlegger Ole Anders å kjøpe likestrømsladeren DC Quasar fra Wallbox, når den kommer til Norge. Spesielt nysgjerrig er han på det flotte designet og hva den kan gjøre.

I dag har Ole Anders skiftet ut sin elektriske Golf med en Hyundai Kone, og gleder seg over hvor smidig det er blitt å kjøre elbil.

PS! Husk at myWallbox gir deg full kontroll over ladingen over web eller app og er gratis for brukerne, men kan utvides til mer avanserte abonnementstjenester. Dermed har du alt du trenger på ett sted.