Nysgjerrig på nye Nissan Ariya?

Med Nissan Ariya er elbilpioneren Nissan klar for et nytt elbileventyr. Nissan Ariya er en mellomklasse crossover SUV med utstyr som går rett inn i kjernen av hva norske elbilkunder etterspør.
Nysgjerrig på nye Nissan Ariya?

Nissan – en lønnsom bilrabatt

Lenge før andre bilprodusenter i det hele tatt begynte å planlegge produksjon av elbil, var Nissan først ute med masseproduksjon av Nissan Leaf i 2010. Ikke rart at Nissan Leaf er verdens mest kjøpte elbilmodell med over 500 000 solgte biler. I Norge er det den suverent mest populære elbilen med mer enn 70 000 eksemplarer.

Oppfølgeren til Nissan Leaf er Nissan Ariya. En elbil skreddersydd for det norske markedet med god rekkevidde, romslig plass, mulighet for firehjulstrekk, hengerfeste og takstativ. I tillegg er bilen spekket med det siste innen moderne teknologi og sikkerhet.

Ta en kikk på Nissan Intelligent Mobility.

Nissan Ariya blir tilgjengelig i fire utstyrsversjoner: Advance, Evolve, e-4ORCE Evolve og e-4ORCE Performance. Basisutgaven kommer med 63 kWt-batteri mens de øvrige får 87 kWt-batteri. Bilen er gunstig priset fra 400 000 kroner.

– Vi er utrolig glade for at vi nå kan tilby nye Ariya til norske kunder. Med Nissans solide erfaring med elbilproduksjon har vi sørget for et best mulig produkt, spesielt godt tilpasset det norske elbilkunder nå etterspør med avansert teknologi, god plass, lang rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk og høyt utstyrsnivå, forteller Country Manager Anders Mamen-Lund i Nissan Nordic, Norge.

Det nye designspråket Tidløs Japansk Futurisme gjør at bilen skiller seg ut i mengden av andre nye bilmodeller på markedet. Kanskje er det du som snart nyter kjøreturen i en ny Ariya, mens andre kikker nysgjerrig på?

Kompakt som en mellomklassebil og romslig som en bil i klassen over – Nissan Aryia ventes til sommeren 2022.

Bli kjent med Agrol-avtalen med Nissan.

Visste du at

  • Andelen dieselbiler på personbiler i Norge for 2010 hadde en markedsandel på 74,93 % mens bensin hadde 22,47 % markedsandel. Elektriske biler sto for 0,28 % av markedet.
  • I dag er dette fullstendig snudd på hodet når elbiler pr. 19.09.2021 har markedsandel på 77,5 %. Bensin står for 3 % og diesel har markedsandel på kun 2,3 %.
  • Alle tall er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken.