Over 40 fordelsavtaler til deg i landbruket

Vurderer du å bytte strømleverandør, få bedre mobilabonnement, bra pris på ny bil, god rabatt på drivstoff og byggevarer eller annet? Da begynner søket, mange kjenner seg igjen i: Hva skal jeg velge, fra hvem, når, hvor og til hvilken pris?
Mange blir positivt overrasket over Agrol, når det er over 40 rabattavtaler å dra nytte av.
Gallery image
Mange blir positivt overrasket over Agrol, når det er over 40 rabattavtaler å dra nytte av.

Som forbrukere liker vi å kjøpe fra de vi har tillit til, stoler på og liker. Og bra pris, det er vesentlig. Her kommer Agrol inn – landbrukets fordelsprogram.

Felles innkjøpsfordeler

Med sterke eiere som Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri i ryggen, er Agrols oppgave å forhandle frem gode avtaler for landbruket. Prisreduksjonen vi forhandler frem er det våre brukere som får. Det kan bli tusenvis av kroner spart gjennom året. For en selvstendig næringsdrivende bonde, kan dette utgjøre et positivt bidrag på bunnlinja.

Når innkjøpsjobben er gjort av en solid innkjøpsorganisasjon, blir kjøpsprosessen for Agrols brukere enklere. Mange varekategorier kan være krevende å sette seg inn i, spesielt når det kommer ny teknologi og nye løsninger. Da er det godt å vite at Agrols leverandører også er gode rådgivere for sine landbrukskunder.

Over 40 fordelsavtaler på agrol.no

På Agrols nye nettside agrol.no har vi samlet over 40 fordelsavtaler på en informativ og brukervennlig måte. En inndeling i syv ulike kategorier, gjør det enkelt å finne frem blant: Bil, Energi, Gård og bygg, Hjem og fritid, Reise, Telefoni og IT, samt AgriCard (landbrukets eget kredittkort). Mange kjenner til noen av Agrol-avtalene, men å oppdage at det er over 40 fordeler å dra nytte av, vil være ekstra positivt.

Hvem kan bruke Agrol?

Agrol gjelder for medlemmer av Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag, Norges Skogeierforbund, Felleskjøpet og ansatte/pensjonister i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke. Riktig tilhørighet blir sjekket på agrol.no.

Fra tanke til handling

Alle nye og tidligere brukere av agrol.no, må først registrere seg og deretter logge inn. Derfra har du fullstendig oversikt over alle prisfordelene og betingelsene. Da kan veien, fra tanken om det kjøpet du gjerne skulle gjort til handling, bli kortere enn du tror.

Agrol jobber for å gjøre hverdagen enklere – det er samvirketanken på sitt beste.

Velkommen som Agrol-bruker.