På jakt etter gode innkjøp? Møt Agrol og Agricard på Bedre Landbruk 22.-24. november.

Vurderer du å bytte strømleverandør, få bedre mobilabonnement, bra pris på ny bil, god rabatt på drivstoff og byggevarer med mer? Da får du gode råd og tips av 11 leverandører på Agrols stand i Lillestrøm.
Møt Agrol, Agricard og 11 gode leverandører på Bedre Landbruk i Lillestrøm 22.-24. november. Håper vi ser deg!
Gallery image
Møt Agrol, Agricard og 11 gode leverandører på Bedre Landbruk i Lillestrøm 22.-24. november. Håper vi ser deg!

Bedre Landbruk er Felleskjøpets egen landbruksmesse – en møteplass som gir deg som er bonde eller skogbruker et unikt innblikk i hva som tilbys av maskiner, redskap og utstyr. Her kan du se nyheter og få faglig inspirasjon. Felleskjøpets fokus er blant annet klimasmarte løsninger og hjelp til å gjøre smarte valg for 2020. Det støtter vi opp om.

Det er helheten som teller

Hva som gjør at du lykkes i hverdagen handler om hvordan små og store innkjøp og smart bruk av produkter og tjenester påvirker driftsresultatet.

Vårt mål er å gjøre hverdagen din enklere og mer lønnsom. Tid og penger spart på gode innkjøp viser seg på bunnlinja i det lange løp.

Hjelp til å gjøre gode kjøp

I år har vi med 11 gode leverandører på Bedre Landbruk. Noen gode messetilbud er det også. Kom innom og ta en prat med oss, og få gode råd på veien. Kanskje oppdager du flere avtaler som er smarte å bruke, enn de du bruker i dag?

Vi ser alle frem til å ta en prat om det som er viktig for deg og din drift.

Søk om nytt Agricard

Bli mer kjent med nye Agricard på messen og få hjelp til å søke om nytt kort.

Velkommen til oss i hall A!