Til hovedinnhold

AgriCard er landbrukets eget kort, og kommer i to utgaver: Classic og Corporate. Over 42 000 personer i landbruket har et AgriCard.

 

AgriCard Corporate

AgriCard Corporate er det komplette utleggs- og reisekortet. Kortet gir de beste rabattene på drivstoff, kommer med spesifisert faktura og har reiseforsikring inkludert.
Dette er kortet for deg som driver egen virksomhet og er medlem enten i Felleskjøpet, Norges Bondelag, Norges Bygdeungdomslag, Norges Bygdekvinnelag eller et av skogeierlagene under Norges Skogeierforbund, eller er ansatt i en bedrift innen landbrukssamvirket.

SØKNADSSKJEMA CORPORATE

 

AgriCard Classic

AgriCard Classic er kortet for deg uten organisasjonsnummer, men som er medlem enten i Felleskjøpet, Norges Bondelag, Norges Bygdeungdomslag, Norges Bygdekvinnelag eller et av skogeierlagene under Norges Skogeierforbund.

SØKNADSSKJEMA CLASSIC

 

Betaling med AgriCard gir Agrol-rabatt ved kjøp av drivstoff, olje og vask hos Esso og Statoil, ved kjøp av kontorutstyr hos Staples og ved betaling hos Oslo Taxi.

Både AgriCard Classic og AgriCard Corporate er tilknyttet MasterCard-nettverket som gir deg tilgang til mer enn 24 millioner brukersteder.
Det betyr at du aldri står fast, verken i inn- eller utland når du skal betale for reiser, mat, klær, hotellopphold eller hva du måtte ha behov for.

Kortet kan også benyttes til å betale for varer og tjenester på Internett og til å ta ut kontanter i mer enn 780.000 minibanker over hele verden.

 

Gå inn på AgriCards nettside for mer informasjon; www.agricard.no, eller kontakt kundeservice på tlf 21 01 54 10.

AgriCard

Esso Ramstadsletta

20 øre ekstra rabatt hos Esso

Med AgriCard får du 20 øre ekstra rabatt pr liter på pumpepris på alle Esso-stasjoner i mars og april. 20 øre kommer i tillegg til Agrol-rabatten, som er på 35 – 105 øre pr liter.

Esso Ramstadsletta

Nye stasjoner i Esso-kjeden

Med AgriCard får du alltid svært gode drivstoffrabatter på pumpepris hos Esso, nå også på Haugenstua, Heggedal, Skjetten, i Ytre Enebakk, på Kløfta og Karihaugen.