Til hovedinnhold

Blomster - Briller - Datakurs - Diesel til gårdstank - Strøm - Kontorrekvisita

Avtaler som gjelder bare for ansatte:  Tannlege

Ny avtale med Memira - korriger synet og se bedre

Nå kan du korrigere synet hos Memira gjennom en ny Agrol-avtale

Nærsynt, langsynt, skjeve hornhinner, alderssyn? En eller annen gang i livet blir synet svekket. Nå er det enkelt å korrigere synet, se bedre, slippe briller og linser. Agrol har tilrettelagt en ny avtale med Memira - Skandinavias største kjede innenfor øyelaser og linsebytteoperasjoner. Bruk dine Agrol-fordeler til synskorreksjon og/eller øyeoperasjon.

Brilleland

Avtalen med Brilleland gjelder alle medlemmer og ansatte, samt deres familiemedlemmer, og den gir gunstige rabatter på kjøp av briller og kontaktlinser.

Godt organisert skogeier

Trude Engesland har hatt styreverv siden hun startet i 4H som 9-åring. – Det gjøres mye bra i organisasjons-Norge, sier skogeieren fra Birkenes. Hun administrerer 5500 dekar skog og leier hjelp fra AT Skog til å ta ut tømmer, markberede og plante nytt. 

Rabatt på synstest fra Brilleland

Ser du godt nok?

Alle bør sjekke synet sitt regelmessig - uavhengig om du føler at du ser dårlig eller ei. Selv om du føler at du ikke har synsproblemer, så kan det være andre ting som skjuler seg bak øyelokkene dine, og disse kan skape problemer dersom de ikke oppdages raskt nok.  Du kan sammenligne turen til optikeren med tannlegebesøk. Selv om du ikke har vondt i tennene, bør du gå regelmessig til tannlegen. Slik er det også med synet. 

Knowledge Group

Knowledge Group logo

Gratis introduksjonskurs i Word, Excel og andre aktuelle programmer fra Microsoft- og Adobe, samt 30% rabatt på kurs. 

Sider