Til hovedinnhold

BMW - Citroën/DS - HyundaiKia - Mercedes-Benz - Mini - Mitsubishi - Nissan - Peugeot - Renault - Volvo - Dekkmann - Vianor - Snap Drive - Esso - Circle K - Diesel til gårdstank

Agrols bilavtaler gjelder alle medlemmer og alle fast ansatte i bedrifter tilsluttet Norsk Landbrukssamvirke. For medlemmer i Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag og Norges Bygdeungdomslag er det krav om at man har betalt kontingent, og har vært medlem i minst 2 måneder for å benytte avtalen. For BMW, Citroën, Kia, Mercedes-Bens, Paugeot og Volvo er kravet fire måneder. 

Storkundebekreftelse må leveres til forhandler ved kontraktinngåelse. Hvis du er innlogget, kan du bestille den her.

Avtalene gjelder bare ved kjøp av ny bil, ikke ved kjøp av bruktbil eller demokjørte biler.

Tilbud på bildekk og traktordekk til god pris finner du under våre avtaler med Dekkmann og Vianor

Rabatt på EU-kontroll, service og reparasjoner får du hos Snap Drive.

Se også rabattavtaler på drivstoff, olje og bilvask hos Esso og Circle K samt rabatt på diesel til gårdstank fra de samme.

Nissan Qashqai

Ekstra Agrol-tilbud på Qashqai

I tillegg til agrol-rabatten på 10% så vil du få med takstativ og bagasjeromsmatte ved kjøp av utvalgte Nissan Qashqai fra forhandlerlager i august og september. 

Continental ContiPremiumContact 5

Gode tilbud fra Dekkmann

Dekkmann sine priser inkluderer montering, hjulskift, balansering, nye ventiler, miljøavgift og 2 år skadegaranti. Priseksemplene nedenfor er for 4 dekk og inkl. mva.

Snap Drive

Snap Drive - Vi kan bil

Agrol har inngått avtale med Snap Drive om verkstedtjenester. Avtalen tilbyr service og vedlikehold til medlemmer og ansatte som er tilknyttet Agrol.

Sider