Til hovedinnhold

BMW/Mini - Citroën/DS - Kia - Mercedes-Benz - Mitsubishi - Nissan - Peugeot - Renault - Volvo - Dekkmann - Vianor - Snap Drive - Esso - Circle K - Diesel til gårdstank

Agrols bilavtaler gjelder alle medlemmer og alle fast ansatte i bedrifter tilsluttet Norsk Landbrukssamvirke. For medlemmer i Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag og Norges Bygdeungdomslag er det krav om at man har betalt medlemskontingent før man kan benytte seg av avtalen.

Dersom du ikke har fått tilsendt faktura for medlemskontingenten, må du ta kontakt med din tilhørende organisasjon og be om dette.

Ved kjøp av Mitsubishi og Renault må du ha vært medlem i minst 12 måneder FØR du kan benytte avtalen. For Citroën, Kia, Mercedes-Bens, Peugeot, BMW/Mini, Nissan og Volvo er kravet 12 måneder.

Kundebekreftelse må leveres til forhandler ved kontraktinngåelse, og kan ikke leveres inn når bilen skal hentes ut. 

Avtalene gjelder bare ved kjøp av ny bil, ikke ved kjøp av bruktbil eller demokjørte biler.

Tilbud på bildekk og traktordekk til god pris finner du under våre avtaler med Dekkmann og Vianor

Rabatt på EU-kontroll, service og reparasjoner får du hos Snap Drive.

Se også rabattavtaler på drivstoff, olje og bilvask hos Esso og Circle K samt rabatt på diesel til gårdstank fra de samme.

NB! Avtalen med Huyndai ble avsluttet 28. februar og er ikke lenger aktiv for Agrol-medlemmer.

S

Agrol-tilbud på Smart EQ fortwo cabriolet elbil

Kun kr 2.295,- pr. mnd. *Kjøpspris 199.900,-. Agrol-rabatt kommer i tillegg! Smart EQ fortwo er en perfekt elbil for korte kjøreturer eller som en bybil. Bilen er helelektrisk, uten lokale utslipp og med nok rekkevidde for daglige ærend.

BMW i3 er en populær bil med Agrol-rabatt.

Bestselgere med Agrol-rabatt

BMW i3 er en populær bil med Agrol-rabatt. I alt 6 av 15 bilmodeller på bestselgerlisten i Norge i fjor er tilgjengelige med Agrol-rabatt. 

Nissan

Avtalen gjelder hos alle Nissan-forhandlere i Norge.

Rabatten beregnes av de til enhver tids gjeldende veiledende priser etter fradrag av engangsavgift. Avtalen gjelder bare nye biler, ikke brukte eller demokjørte biler.

Hvis du er innlogget på agrol.no kan du se rabattene nedenfor.

Finn nærmeste Nissan-forhandler

Sider