Til hovedinnhold

Nyheter

S

Agrol-tilbud på Smart EQ fortwo cabriolet elbil

Kun kr 2.295,- pr. mnd. *Kjøpspris 199.900,-. Agrol-rabatt kommer i tillegg! Smart EQ fortwo er en perfekt elbil for korte kjøreturer eller som en bybil. Bilen er helelektrisk, uten lokale utslipp og med nok rekkevidde for daglige ærend.

Finanskrisen 10 år etter - hva nå?

BLI MED PÅ SEMINAR 13. SEPTEMBER: Fra finanskrise til fremtidsvisjoner - 14. september er det 10 år siden finanskrisen brøt ut. Kan en finanskrise skje igjen? Hva har vi lært, og hva vet vi nå? AgriKjøp og AgriAnalyse inviterer til et seminar om rikets tilstand. Seminaret starter med en dokumentarfilm om finanskrisen, og avsluttes med middag og et forrykende finansshow. MELD DEG PÅ NÅ.

Norske bønder blir mer og mer innovative

Norske bønder omfavner mulighetene 4G fra Telenor gir dem. Se hvordan eggbonde Johan Narum har gjort gårdsdriften mer effektiv med moderne teknologi. Han har full kontroll over alt som foregår i og utenfor hønsehuset til en hver tid – takket være mobiltelefonen sin.

På jobb for å redusere strømutgiftene i landbruket

På jobb for å redusere strømutgiftene i landbruket

Helene Bøe Tømmerbakke og Ulrik Rør er prosjektledere av solcelleanlegg til industri og landbruk for Eidsiva Marked. De er en del av teamet til Solcellespesialisten som jobber med prosjektering og installasjon av solcelleanlegg i tett samarbeid med Eidsiva.

Sider