Til hovedinnhold

Nyheter

Mercedes-Benz kampanje – vår/sommer 2018

Mercedes-Benz kampanje – sommer 2018

Frem til 30. juni er det ekstra gunstig å kjøpe eller lease Mercedes-Benz eller Smart personbil. Som Agrol-bruker får du 7 prosent rabatt på veiledende pris på bil og fabrikkmontert utstyr i tillegg til alle løpende kampanjer.

Norske bønder blir mer og mer innovative

Norske bønder omfavner mulighetene 4G fra Telenor gir dem. Se hvordan eggbonde Johan Narum har gjort gårdsdriften mer effektiv med moderne teknologi. Han har full kontroll over alt som foregår i og utenfor hønsehuset til en hver tid – takket være mobiltelefonen sin.

På jobb for å redusere strømutgiftene i landbruket

På jobb for å redusere strømutgiftene i landbruket

Helene Bøe Tømmerbakke og Ulrik Rør er prosjektledere av solcelleanlegg til industri og landbruk for Eidsiva Marked. De er en del av teamet til Solcellespesialisten som jobber med prosjektering og installasjon av solcelleanlegg i tett samarbeid med Eidsiva.

Ny Agrol-avtale på solcelleanlegg hos Eidsiva

Ny Agrol-avtale på solcelleanlegg hos Eidsiva

Agrol har utvidet strømavtalen med Eidsiva Marked, og gir nå Agrol-brukere gunstig pris på kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg. Solenergi er en smart løsning for å investere i miljøvennlige løsninger, redusere strømforbruket og utnytte solrike takflater.

Godt organisert skogeier

Trude Engesland har hatt styreverv siden hun startet i 4H som 9-åring. – Det gjøres mye bra i organisasjons-Norge, sier skogeieren fra Birkenes. Hun administrerer 5500 dekar skog og leier hjelp fra AT Skog til å ta ut tømmer, markberede og plante nytt. 

6 ting du bør vite om solcelleanlegg

6 ting du bør vite om solcelleanlegg

Er du interessert i muligheten til å installere solceller på eget bygg, men trenger kunnskap om solenergi for å gjøre de riktige valgene? Her får du viktig innsikt på veien: Hvordan fungerer et solcelleanlegg? Er det nok sol i Norge? Er det lønnsomt ...

Sider