Til hovedinnhold

Nyheter

På jobb for å redusere strømutgiftene i landbruket

På jobb for å redusere strømutgiftene i landbruket

Helene Bøe Tømmerbakke og Ulrik Rør er prosjektledere av solcelleanlegg til industri og landbruk for Eidsiva Marked. De er en del av teamet til Solcellespesialisten som jobber med prosjektering og installasjon av solcelleanlegg i tett samarbeid med Eidsiva.

Ny Agrol-avtale på solcelleanlegg hos Eidsiva

Ny Agrol-avtale på solcelleanlegg hos Eidsiva

Agrol har utvidet strømavtalen med Eidsiva Marked, og gir nå Agrol-brukere gunstig pris på kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg. Solenergi er en smart løsning for å investere i miljøvennlige løsninger, redusere strømforbruket og utnytte solrike takflater.

6 ting du bør vite om solcelleanlegg

6 ting du bør vite om solcelleanlegg

Er du interessert i muligheten til å installere solceller på eget bygg, men trenger kunnskap om solenergi for å gjøre de riktige valgene? Her får du viktig innsikt på veien: Hvordan fungerer et solcelleanlegg? Er det nok sol i Norge? Er det lønnsomt ...

Et solrikt bidrag til totaløkonomien på gården

Kyllingprodusent Sigmund Watvedt investerte i solkraft i 2016. Inspirert av økonomiske motiver har han nå et solcelleanlegg som produserer ca. 45-50 000 kWh i året. Watvedt er kyllingprodusent og har et stort strømforbruk på gården.

Tusenvis å spare på Nissan Quashquai og X-trail

Som Agrol-bruker kan du nå kjøpe ny bil med ekstra kampanjerabatt: Spar inntil kr 66 000 på Nissan Qashqai med dieselmotor (normal Agrol-rabatt inntil kr 23 115). Spar inntil kr 56 000 på Nissan X-Trail 130hk dieselmotor (normal Agrol-rabatt, inntil kr 21 557)

20 % på dekkhotell hos Vianor, enkelt, sikkert og trygt

20 % på dekkhotell hos Vianor - enkelt, sikkert og trygt

Slå til og få 20 % på dekkhotell hos Vianor i perioden 1.-31. mars. Tilbudet inkluderer hjulskift, oppbevaring, vask og forsikring. For å få rabatt fremvis og bruk ditt AgriCard. Dekkhotell sikrer at du får lagt om til riktige dekk for årstiden, så slipper du å gjøre jobben selv.

Sider