Til hovedinnhold
20 % på dekkhotell hos Vianor, enkelt, sikkert og trygt

20 % på dekkhotell hos Vianor - enkelt, sikkert og trygt

Slå til og få 20 % på dekkhotell i perioden 1.-31. mars. Tilbudet inkluderer hjulskift, oppbevaring, vask og forsikring. For å få rabatt fremvis og bruk ditt AgriCard.

Dekkhotell har gått fra å være et «luksusgode » til å bli allemannseie. Nå er dekkhotell et av Vianors viktigste kundetilbud, sammen med øvrig dekk- og bilservicetjenester.

Bo og kjør trygt med riktig oppbevarte dekk

Bor du i leilighet i borettslag eller sameie, har du kanskje fått beskjed om å fjerne dekkene fra kjellerboden av brannhensyn. Har du generelt dårlig plass til å oppbevare dekk på en forsvarlig måte der du bor, har du en brannfelle. Brennende dekk avgir farlige gasser, og er ekstremt vanskelig å slukke hvis det først tar skikkelig fyr. Derfor stilles det strenge krav til brannslukkingssystemer der hvor dekk lagres.

Et dekkhotell gir bedre sikkerhet. I tillegg kan du få jobben utført av kompetente mekanikere med riktig verktøy. For noen kan det være lettere og tryggere å slippe og gjøre jobben hjemme i garasjen.

Dekkhotell gjør jobben

Mange viktige detaljer skal på plass for å sikre at du som sjåfør får lagt om til riktige dekk for årstiden. På et dekkhotell blir dekkene rengjort for salt og skitt, før de oppbevares tørt og ikke for varmt. Lufttrykket i dekkene blir sjekket når de settes på. Og, riktig lufttrykk i dekkene gir god dekkøkonomi. Det betyr mindre slitasje, redusert rullemotstand og forbedret drivstofforbruk. I tillegg blir alle hjulene kontrollert for å sjekke eventuell punktering, skader på dekk og felg, samt skjevslitasje og mønsterdybde.

  • Bestill dekkhotell via nærmeste Vianor-avdeling.
  • Fremvis og bruk ditt ditt AgriCard når du bruker dette tilbudet.
  • Tilbudet gjelder så lenge du tegner/booker og betaler tjenesten i mars.
  • Rabatt beregnes ut fra disse PDF iconDekkhotellpriser 2018.pdf.

Tekst: Hilde Huse, foto: Vianor

Share this post