Til hovedinnhold
Ny Agrol-avtale på solcelleanlegg hos Eidsiva

Ny Agrol-avtale på solcelleanlegg hos Eidsiva

Agrol har utvidet strømavtalen med Eidsiva Marked, og gir nå Agrol-brukere gunstig pris på kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg. Solenergi er en smart løsning for å investere i miljøvennlige løsninger, redusere strømforbruket og utnytte solrike takflater.

– Norges Bondelag jobber for et fossilfritt landbruk innen 2030. Agrol ønsker å bidra til å nå det målet ved å gjøre det enklere for medlemmer av Agrol å finne de beste leverandørene av grønn energi. Store deler av jordbruksnorge har et godt potensial for effektiv solkraftproduksjon. Markedet for solceller er blitt modent og er nå en trygg investering, forteller innkjøpsansvarlig Øivind Norderhaug i Agrikjøp/Agrol.

 Vår intensjon er å gjøre det enklere å velge riktig miljøvennlig løsning. Derfor dekker avtalekonseptet alt fra rådgivning og planlegging, til salg av overskuddstrøm.
– Øivind Norderhaug, Agrol 

Avtalefordeler på nøkkelferdig solcelleanlegg

Den nye avtalen for solcelleanlegg levert av Eidsiva Marked er et komplett pakketilbud, som gir Agrol-brukere gunstig pris på kjøp av ferdig installert solcelleanlegg, med prisgaranti for identisk utstyr og montasje.

Gjennom avtalen kan Agrol-brukere enkelt avdekke potensialet for å installere solcelleanlegg på eget tak, få oversikt over kostnader og nytteverdi. Videre tilbys gratis rådgivning og detaljprosjektering, dronetermografering og dronebilde av gården i løpet av første året, med mer.

– Agrol-brukere kan føle seg trygge på at dette er en gjennomprøvd solcelleløsning, med gode referanser fra Eidsiva. Vår intensjon er å gjøre det enklere å velge riktig miljøvennlig løsning. Derfor dekker avtalekonseptet alt fra rådgivning og planlegging, til salg av overskuddstrøm. Solceller passe både til gårdsbruk og privat bolig, så denne avtalen burde passe for mange, forteller Norderhaug.

Vi du vite mer?

Tekst: Hilde Huse/Agrol. Foto: Shutterstock

Share this post