Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg kjøpe bil med Agrol-rabatt

Spør bilforhandleren om pris med Agrol-rabatt. Send en melding til post@agrol.no når du har bestemt deg for å skrive kontrakt. Ta med medlemsnummer, navn, adresse, telefon, bilmerke og modell. Du får da en bekreftelse som skal ligge ved kontrakten.

Bestilling av bedriftsabonnement og utstyr hos Telenor (bare for medlemmer - ikke for ansatte)

For å bruke Agrols nettbutikk hos Telenor må du først sende en melding til post@agrol.no med ditt medlemsnummer og ditt organisasjonsnummer med 9 siffer. Telenor tar så kontakt med deg for mer veiledning.

Søk om AgriCard kredittkort

Gå inn på agrol.no/agricard for elektronisk søknad med bank-id. Agricard har egen kundeservice på agricard.no/kundeservice.

 

Hva kan jeg oppnå ved å logge meg inn?

 

Hva er mitt produsentnummer? (for medlemmer i Bondelaget og Felleskjøpet)
Fyll ut skjemaet på https://passord.prodreg.no/sendprodusentnr/ eller se adressefeltet på Bondebladet (hvis det ikke leveres med bud). Finn så ditt passord på https://passord.prodreg.no.

Har personlige medlemmer i Bondelaget som ikke er bønder også Produsentnummer?
Ja. Alle i Bondelaget har produsentnummer, også personlige medlemmer. Bondelaget bruker produsentnummer som abonnementsnummer for Bondebladet. Se adressefeltet på Bondebladet. Man kan også fylle ut skjemaet på https://passord.prodreg.no/sendprodusentnr/ for å få tilsendt produsentnummer pr e-post eller SMS fra Produsentregisteret. Finn så ditt passord på https://passord.prodreg.no.

Jeg får ikke logget på med produsentnummer og passord. Hva kan være feil?

 

Jeg var registrert på den gamle www.agrol.no, men passordet virker ikke lenger
Hvis du er ansatt i en bedrift tilsluttet Norsk Landbrukssamvirke eller medlem i Norges Bygdekvinnelag, må du registrere deg på nytt.
 

Hva er brukernavnet for meg som er medlem i et Skogeierlag/NBU?
Finn ditt medlemsnummer på medlemsbladet eller i annen kommunikasjon med din organisasjon, f.eks krav om kontingent/avregning.

  • Havass Skog har medlemsnummer fra 500 000 - 599 999
  • Viken Skog har kundenummer fra 5 000 000 - 5 999 999
  • AT Skog har medlemsnummer innenfor 300001-399999, 400001-499999 og 800001-899999.
  • Mjøsen Skog har medlemsnummer fra 0 - 99 999
  • Glommen Skog har medlemsnummer fra 500 000 - 599 999
  • Vestskog har medeigarnummer frå 50 000 - 99 999
  • Sogn og Fjordane Skogeierlag har medlemsnummer fra 10 000 - 99 999
  • Allskog har medlemsnummer fra 0 - 199 999
  • NBU har medlemsnummer fra 100 000 - 999 999 (Medlemmer i NBU som er over 30 år kan ikke logge inn)

 

Jeg kan ikke endre opplysninger på min profil
Hvis du har logget inn med ditt produsentnummer, blir adresse, telefonnummer, organisasjonsnummer og e-postadresse hentet fra Produsentregisteret. For å endre disse opplysningene - og ditt passord, må du logge inn på https://profil.prodreg.no og gjøre endringene der.

 

Jeg har medlemskap i Norsk bonde og småbrukarlag, kan en bruke det medlemsnr ved søknad om AgriCard?
Agrol-avtalene gjelder ikke for medlemmer i Norsk bonde og småbrukarlag. Avtalene gjelder for medlemmer i Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder, Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag, Norges Skogeierforbund og skogeierandelslagene (ALLSKOG, Vestskog, AT Skog, Viken Skog, Mjøsen Skog og Glommen Skog) samt for fast ansatte i bedrifter tilknyttet norsk landbrukssamvirke. Klikk her for å bli medlem i en av disse.