Dieselrabatten med Agricard er gull verdt for Per Kristian

Per Kristian Scharning (37) sparer penger gjennom Agricard for å realisere drømmene på gården sin. I november 2019 tok han over gården som har vært i familien i mange generasjoner.
Per Kristian er fornøyd med dieselrabatten hos Circle K i Årnes.
Gallery image
Per Kristian er fornøyd med dieselrabatten hos Circle K i Årnes.

En dag håper han å få drive med korn på gården der oldefaren var gårdsbestyrer før farfaren kjøpte gården i 1956.  Foreløpig ligger kornproduksjon på egen gård litt fram i tid. Å drive en gård er kostbart, og enn så lenge forpakter han bort jorda mens han selv driver i skogen. Det er dit han er på vei når vi møter han på Circle K på Årnes. Han trenger å fylle anleggsdiesel på maskinene sine.

– Nå er det gravemaskinen som trenger drivstoff. Jeg fyller alltid diesel hos Circle K på Årnes. Her får jeg gode rabatter med Agricard. Denne tanken tar 500 liter, og jeg tjener ca. 1000 kroner på en fylling ved hjelp av rabatten kortet gir. I tillegg er det lønnsomt å fylle drivstoff til bilen min med Agricard. Det kommer godt med, forteller han.

Han anslår at han sparer mellom 8000 og 10000 kroner i året.

– Akkurat nå sparer jeg ekstra mye siden det er vårkampanje på anleggsdiesel når jeg bruker Agricard hos Circle K.

Trofaste kunder

Våren står på trappene, sola skinner og stemningen er god når daglig leder Marthe Anmarkrud kommer og hilser på stamkunden sin. Det er lett å trives på den hyggelige stasjonen hennes, der det stort sett er lokalbefolkningen som er kunder.

Hun tok over stasjonen 1. desember 2018, og for henne er det viktig at kundene er fornøyde.

– Størsteparten av kundegruppen vår er fra Årnes og omegn. Det er dem vi lever av, og vi prøver hele tiden å tilpasse oss behovet til de som bor her. Mange av våre trofaste kunder trenger anleggsdiesel, og de kommer gjerne med pickup og fyller opp en mobil tank. Utenfor butikkens åpningstider, er det fortsatt mulig å fylle anleggsdiesel, forteller Marthe mens Per Kristian fyller opp tanken.

På Circle K får jeg alltid kvalitetsdiesel, noe som gjør at jeg unngår driftsstans. Det har jeg ikke tid til i en travel i hverdag.

PER KRISTIAN SCHARNING, BONDE

Mange fordeler

For Per Kristian er rabattene han får med Agricard gull verdt. Han sparer det han kan for å realisere drømmen sin. I tillegg til å drive i skogen, har han et lite entreprenørfirma som holder på med graving, stubbefresing og snørydding.

Per Kristian jobber blant annet i skogen mens han legger opp penger til å drive gården selv.

I dag er det mange bønder som både eier og driver med skog, For Per Kristian gir skogsarbeidet en viktig inntekt.

– Jeg har selvsagt lyst til å drive gården selv, men jeg trenger å bygge opp maskin- og redskapsparken min. Da er det bra å ha mange ben å stå på for å få råd til dette, sier Per Kristian.

Han reiser rundt på mange ulike jobber og pleier å fylle opp maskinene sine mellom oppdragene.

– På Circle K får jeg alltid kvalitetsdiesel, noe som gjør at jeg unngår driftsstans. Det har jeg ikke tid til i en travel i hverdag. I tillegg slipper jeg å ha frittstående tanker på gården. Det gir mindre oppfølging og minimerer faren for tyveri. Diesel er ferskvare, og jeg fyller det jeg trenger. Jeg får riktig kvalitet i forhold til årstid, og jeg blir ikke sittende igjen med sommerdiesel på vinteren for eksempel.

Rabatt på bil, strøm og telefon

Som Agrol-bruker er det ikke bare diesel Per Kristian sparer penger på.

– Det er mange gode avtaler med Agrol. Jeg har kjøpt bil med rabatterte priser og jeg har et gunstig telefonabonnement. Nå vurderer jeg å skaffe meg strømavtale også, sier Per Kristian før han setter seg i traktoren og setter kurs mot skogen, der gravemaskinen venter. Enda litt nærmere drømmen.

RABATT PÅ DIESEL FREM TIL 31. MAI

Bruk våronnarabatten på diesel hos Circle K.

AGRICARD – LANDBRUKETS KREDITT OG FORDELSKORT

Les mer og søk om Agricard her.

.

Gjelder Agricard: Effektiv rente 25,49 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1865,43 kr. Totalt 16.865,43 kr