Ofte stilte spørsmål

Gå til fordelen Bil, for deretter å velge bilmerket du skal kjøpe deg. Logg inn og følg fremgangsmetoden. Husk å sjekk kan du bruke denne avtalen.

For å kunne benytte seg av Agrol-avtalen ved kjøp av ny bil, må du ha vært medlem sammenhengende i minst 12 måneder før du kan skrive kontrakt.

Du kan benytte Agrol-rabatt på inntil 2 biler innenfor et år fra første kjøpsdato.

Samboer/partner kan stå registrert som medeier på bilen, men det er den som er medlem som må stå som hovedeier.

Klikk på denne lenken Telenor mobil abonnement og logg deg inn. Da finner du link til nettbutikken hvor du kan bestille abonnement og telefoner.

Klikk på denne lenken Telenor nettbutikk og logg deg inn. Da finner du link til nettbutikken hvor du kan bestille abonnement og telefoner.

Nei. For å kunne benytte Agrol-avtalen med Telenor, må du være medlem i en godkjent organisasjon og ha et eget organisasjonsnummer.

Nei, det er dessverre ikke mulig å knytte seg til Agrol-avtalen dersom du ikke har et organisasjonsnummer. Det tilbys kun bedriftsabonnement gjennom avtalen med Telenor.

Nei. Dersom du har sluttet i en bedrift som tilhørte Norsk Landbrukssamvirke, har du ikke lenger rett til å benytte deg av Agrol-avtalene. Du kan kun bruke avtalene så lenge du er fast ansatt.

Du kontakter bedriften du hadde ditt siste arbeidsforhold i og ber om en bekreftelse på at du er pensjonert fra den bedriften. Deretter tar du kontakt med Agrol, dokumenterer at du er pensjonist og oppgir din e-postadresse. Når e-postadressen er registret kan du registrere deg selv på agrol.no.

Ja, i de fleste tilfeller har du det. Du kan kontakte Produsentregisteret for ytterligere informasjon.

E-post: post@prodreg.no eller telefon: 22054730

Agrol har ingen medlemmer og ikke et eget medlemsbevis. Dersom du har et smart-telefon, kan du logge deg inn på agrol.no og vise frem Agrol-beviset som du finner under Min side. AgriCard kan også vises som legitimering ved bruk av avtalene.

Noen av avtalene krever at du bruker AgriCard for å få rabatt. Se mer informasjon under fordelen AgriCard.

Kjøp av bil med Agrol-rabatt krever egen dokumentasjon, i form av en bilkjøpsbekreftelse. Se mer informasjon under fordelen Bil.

Agrol er et fordelsprogram og har ingen egne medlemmer. Dersom du ønsker å benytte deg av Agrol-avtalene, kan du melde deg inn i en av følgende organisasjoner:

Felleskjøpet Agri
Felleskjøpet Rogaland Agder
Norges Bondelag
Norges Bygdekvinnelag
Norges Bygdeungdomslag
Et av skogeierandelslagene i Norges Skogeierforbund