Energieffektive LED downlights passer til alle rom

Med downlights kan du få behagelig, effektiv og riktig belysning til ulike rom og arbeidsoppgaver. Siden utvalget av downlights er stort, er det ikke bare å kjøpe det første og beste. Elektroimportøren gir deg tips og råd.
Energieffektive LED downlights passer til alle rom
Elektro

Elektroimportøren – spesialrabatt på elektromateriell

Med opptil 50 000 timer levetid og liten lystilbakegang i løpet av levetiden, er Namro LED blant de beste, ifølge Elektroimportøren. 50 000 timer tilsvarer 15-20 års normalt bruk for en gjennomsnittsfamilie.

Mange muligheter med Alfa downlights

Namron Alfa downlights er bestselgeren hos Elektroimportøren. Dette er produkter med høy kvalitet og passer de fleste behov.

Alfa downlights kommer i ulike varianter – alt etter personlig smak og behov. Alfa er lavtbyggende og har et klassisk, rent utseende som gir lys til et rom på en pen og diskret måte.

Oppussing eller nybygg? Energieffektive LED downlights kan du tilpasse etter behov og bruksområde.

Bli kjent med ulike downlight egenskaper

Planlegger du downlights til entre, kjøkken, stue, bad, soverom, kontor eller driftsrom? Vet du litt om hva som kjennetegner downlights blir det lettere å velge.

Noen av mulighetene du har med Namron Alfa og flere andre Namron downlights serier er bl.a. disse:

  • WarmDim: Downlights med WarmDim funksjonalitet har varmhvitt lys ved full styrke og blir gradvis varmere når det dimmes – akkurat som du er vant til fra halogenlamper. Perfekt for stue og andre oppholdsrom der du sikkert ønsker en lun og god stemning.
  • Tilt eller soft: En tiltbar downlight passer til å fremheve eksempelvis kunst, malerier eller en hylle på veggen. Den kan også vendes bort for å få mer indirekte lys. En soft downlight har inntrukken lyskilde som gir downlighten et flott utseende, hindrer blending og gir god komfort med et lunt og behagelig lys.
  • Fargevalg: Moderne sorte elementer er blitt mer vanlig i norske hjem. Sorte downlights er stilige til mørkere vegger og tak og som kontrast til det lyse. Hvite downlights passer i alle rom og omgivelser og spesielt til den lyse, nordiske stilen. Børstet stål er også en klassiker, og du får flere av Elektroimportørens modeller også med den utførelsen.
  • Våtrom og utendørs: Downlights fungerer godt som generell belysning i alle rom, og velger du downlights med IP-grad 44 kan de også brukes i våtrom (sone 2) og utendørs. IP 44 betyr at downlightene også er beregnet for utendørs bruk, tåler regn og er sprutsikre.
  • Systemgaranti på downlights: Alle Alfa downlights kjøpt og brukt sammen med Namron LED Dimmer Universal 300W har en systemgaranti på 10 år. For å heve denne garantien må det fremlegges dokumentasjon for korrekt utført installasjon gjort av elektriker (samsvarserklæring).
  • LED downlights og smart styring: MedSmart lysstyring kan du spare tid, få bedre komfort og en mer forutsigbar og lavere strømregning. Smart lysstyring kan også være med på å gjøre hjemmet tryggere. Ved å skru av og på belysningen i perioder når du ikke er hjemme, gjør du huset mindre attraktivt for mulige innbruddstyver.

Elektroimportøren kan hjelpe deg med valg av belysning til driftsbygg og bolighus.