Er du Eidsiva-kunde gjennom Agrol?

Det betyr at ditt kundeforhold gå over til Fjordkraft 1. mars. Med Fjordkraft som nye eiere av Eidsiva Energi, fortsetter din strømavtale med samme sterke forankring til Agrol – landbrukets fordelsprogram.
Er du Eidsiva-kunde gjennom Agrol?

Agrol støtter norsk landbruk med felles innkjøpsfordeler fra solide leverandører, og det gjelder fortsatt. Prisreduksjonen vi forhandler frem er det du som får.

Vi jobber for deg

Overgangen til Fjordkraft betyr at Eidsiva-folkene som jobber med Agrol i dag, også vil gjøre det fremover. Når dyktige fagpersoner fra Eidsiva og Fjordkraft jobber sammen for å ivareta deg som strømkunde, skal vi i Agrol sikre at dette blir bra.

Fjordkraft-teamet vil være din lokale støttespiller. De kjenner landbruket og tilbyr energiløsninger for fremtiden – enten det gjelder strøm, energioptimalisering, solenergi, kunderådgivning eller nye brukervennlige verktøy.

God avtale og betingelser

Som Agrol-bruker kan vi forsikre deg om at du beholder eller forbedrer de gode betingelsene som du allerede har. Vi vil fortsatt jobbe for at Agrol-avtalene er gunstige, gjennomsiktige og uten noen skjulte kostnader.

Nyttige verktøy

Med Fjordkraft er dette noe av det du raskt får tilgang til:

  • Som privatkunde kan du følge med på strømforbruket i boligen med en app. Det kommer flere nyheter i appen, og snart får du mulighet til å styre strømmen din på en helt ny måte.
  • Er du bedriftskunde får du tilgang til energi- og rapporteringsverktøyet Min Bedrift. Det gir deg full kontroll over energiforbruket helt ned på timenivå. Da kan du enkelt finne tiltak for å redusere strømkostnadene.

Videre informasjon

Du får et brev fra Fjordkraft i månedsskiftet januar/februar med mer informasjon om hvordan overgangen vil foregå.