Få mer kontroll på strømforbruket og strømkostnadene på gården

Ønsker du å vite hvor mye din bedrift har brukt i strøm så langt i måneden, få oversikt over fakturaer, eller sjekke hva strømprisen er i ditt område? Det finner du i energirapporteringsverktøyet Min Bedrift til Fjordkraft.
Få mer kontroll på strømforbruket og strømkostnadene på gården
Energioptimalisering på gården? Det kan lønne seg å bruk energi- og klimaverktøyet Min Bedrift.

Med en Agrol strømavtale bedrift gjennom Fjordkraft får du tilgang til Min Bedrift. Det gir deg mulighet til å ta grep om strømutgiftene på gården. Se filmene og få innsikt i hvordan:

Rapporter og muligheter i Min Bedrift

Effektanalyse gir oversikt over strømforbruket

I nettleien ligger effektleddet, som gjenspeiler det høyeste samtidige uttak av strøm som bedriften din har. Høyt samtidig uttak høyere gir høyere strømregning. Du kan spare penger ved å spre forbruket.

Fakturakopi og bilag til årsoppgjør

I Min Bedrift finner du oversikt over alle fakturaer sortert på periode, forfall, beløp eller betalingsstatus. Du kan også invitere regnskapsføreren din som bruker.

Markedsrapport om kraftmarkedet

Hver uke gir kraftanalytikere i Fjordkraft en markedskommentar som gir innsikt i kraftmarkedet og prisutviklingen. Det gir deg innsikt om strømmarkedet, strømpriser og værprognoser. Se siste markedsrapport.

Få din bedrift inn i Min Bedrift

Hos Fjordkraft er det Agrol-rabatt på to ulike strømavtaler til din bedrift – Agrol Spot og Agrol Aktiv. Gjennom disse avtalene får du tilgang til energi- og klimaverktøyet Min Bedrift.