Fabrikkmalt kledning sparer deg for tid og penger

Skal du i gang med et byggeprosjekt og lurer på hva slags kledning du skal velge? Flere og flere oppdager at fabrikkmalt kledning gjør byggingen mer effektiv. Den gode følelsen av ferdigmalt hus er verdt å jakte på.
Fabrikkmalt kledning sparer deg for tid og penger
Byggevarer og interiør

Montér – tilbud på byggevarer, trelast og interiør

Når et hus er ferdig kledd med kvalitetskledning, er også huset grunnet og malt ett strøm med Jotuns beste malingprodukter. Fargen velger du fritt fra Jotuns fargekart. Velger du fabrikkmalt kledning, sikrer du god økonomi og fremdrift i byggeprosjektet ditt. Med Moelven Heftig kledning får du kvalitet produsert i Skandinavia.

Bedre vedheft og grunnlag

Forsiden på kledningen har en mer homogen overflate, tilpasset industriell overflatebehandling med mindre fiberreising og bedre vedheft. Ferskt virke blir i fabrikk påført et strøk Jotun VISIR og et valgfritt strøk av enten Trebitt Beis, Drygolin Ultimat eller nyheten Drygolin Nordic Extreme.

Moelven legger vekt på at kvaliteten på råstoffet skal være høy, og at det er god produksjonskontroll, blant annet med tanke på tørking. All kvist er også rubbet. Malingen sitter mye bedre på ferskt trevirke enn den gjør på kledning der treverket har begynt nedbrytningsfasen.

Hvis kledningen bare er grunnet, bør første mellomstrøk påføres i løpet av 6-8 uker. Er kledningen grunnet og påført mellomstrøk, kan kledningen stå inntil to år før toppstrøket påføres.

Fabrikkmalt heftig kledning med Drygolin Nordic Extreme

Nå kan du velge Moelven Heftig kledning malt med Drygolin Nordic Extreme, får du det beste fra Moelven og det beste fra Jotun. Drygolin Nordic Extreme er Jotuns suverent beste maling med overlegen beskyttelse. Malingen har ekstrem farge og glansholdbarhet, og med den selvrensende overflaten får fasaden et nymalt utseende – lenge.

Spikre Jotun Heftig kledning med Drygolin Nordic Extreme rett på vegg

Kledningen er ferdig når den er montert og kan stå inntil fem år før overmaling. Du trenger ikke å male over spikerhodene. Husk bare å behandle kuttflatene. Det gjelder generelt for alle typer fabrikkmalt kledning.

Like viktig er at tøffere og tøffere værforhold, med et stadig fuktigere klima, gjør at alle bygningskonstruksjoner må tåle større påkjenninger. Fabrikkmalt Heftig kledning er beskyttet fra starten av og kan monteres uansett vær.

Malingsalget til Jotun viser at om lag 50 % av all kledning som selges nå er grunnet og malt ett strøk. Det betyr at 50 % av kledningen fortsatt kun er grunnet.

Når vi nå vet at fabrikkmalt kledning gir enklere og mer effektiv bygging, kan du tjene du mye på å velge denne løsningen.