Gode Agricard-fordeler i sommer

Hold feriekostnadene nede og dra nytte av Agricard-rabatter når du eller familien skal besøke ulike turistdestinasjoner, finne på aktiviteter eller ta en matbit.
Gode Agricard-fordeler i sommer

Sommerferien nærmer seg og mange drømmer om en ferie fylt med nye opplevelser, solfylte dager og reiser i Norge eller utlandet. For å hjelpe deg med å holde feriebudsjettet i sjakk, har vi satt opp noen gode sommerrabatter med Agricard.

Dine sommerrabatter i perioden 15.06-15.08 når du betaler med ditt Agricard:

  • 2 % rabatt på spisesteder og take away i utlandet når du betaler i lokal valuta. Rabatten gjelder alle spisesteder registrert med bransjekoder 5812 og 5814.
  • 5 % rabatt på turistattraksjoner, fornøyelsesparker, museer, tivoli, badeland og akvarier i Norge og i utlandet. Rabatten gjelder på alle steder registrert med bransjekoder 7991, 7996, 7998, 7999.

Det viktigste med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører.

Agricard står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2 500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når utbetales rabatten?

Rabatten utbetales automatisk til ditt Agricard måneden etter at kjøpet er gjort og registreres i Verdiregnskapet.

Se etter «Agricard rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, når du logger inn på agricard.no eller på din månedlige faktura. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Husk også å bruke andre Agricard-fordeler

Har du ikke Agricard?

Priseksempel ved utsatt betaling

Effektiv rente opptil 28,94 %, 15.000,- o/12 mnd. Kost 2.094 kr. Tot. 17.094 kr.

God sommer og god ferie!