Nytt og oppdatert Agricard kreditt- og fordelskort

I landbruket står fellesskap og samvirketanken sterkt. Derfor skal Agricard være landbrukets prioriterte kreditt- og fordelskort — et solid og sikkert kort som gir kontroll, fleksibilitet og gode fordeler i hverdagen.
Nytt og oppdatert Agricard kreditt- og fordelskort

Agricard har eksistert i 18 år, og vi er stolte av å ha mange lojale brukere i landbruket. Nå bytter vi driftspartner slik at vi kan tilby nåværende og nye Agricard-brukere et bedre kort. Det betyr at alle nåværende Agricard-kort må byttes ut med nye kort. Har du Agricard i dag må du søke om kort, slik du kan lese om her.

Agricard til landbruket

Agricard er for bedrifter i landbrukssamvirket og deres ansatte, samt medlemmer i Norges Bondelag, Felleskjøpene, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag eller et Skogeierlag.

Kredittkort tilpasset ditt behov

Agricard er tilgjengelig i tre varianter: Agricard Firma, Agricard Ansatt og Agricard Privat. Felles for alle kortene er gode betingelser og forsikringer, mulighet til å utsette betalingen, samt god oversikt over alle transaksjoner i app og nettbank m.m.

Spar penger i hverdagen

Med Agricard får du gode fordelsrabatter på blant annet drivstoff, dekk og kontor- og forbruksvarer. Flere fordeler kommer.

Nytt og moderne kort fra høsten 2019

Vi går over til Eika Kredittbank AS som ny driftspartner. Sammen tilbyr vi deg et trygt, sikkert og oppdatert kort.

Du må søke om nytt Agricard

Agricard du har i dag vil avsluttes 04.09.19. Alle som har Agricard, må søke om nytt kort for å beholde kortet og de gode fordelene. Ved å søke raskt vil du få nytt kort så raskt som mulig. NB! For å søke nytt Agricard, må du være logget inn.

  1. Søknadsskjemaene for Agricard Firma, Ansatt og Privat er klare. 
  2. Registrer deg som bruker på agrol.no allerede nå, og vi sender deg informasjon om når du kan søke.
  3. Er du allerede bruker på agrol.no, gir vi deg beskjed om når du kan søke.
  4. Er du registrert på agrikjop.no, vil du kunne logge inn på agrol.no.
  5. Nye kort vil sendes ut løpende fra august, forutsatt at du har søkt og fått godkjent kreditten.
  6. Du betaler ikke årsgebyr for inneværende år.

Drift av Agricard

Ditt nye kort vil driftes under nettsiden for Agricard, men du må søke om kort på agrol.no når søknadsskjemaet blir klart.

Spørsmål og svar

Her finner du svar på mange spørsmål du eventuelt måtte ha.

Nyttig å vite om ditt nåværende Agricard

Forsikringer i kortet: Alle forsikringer tilknyttet ditt gamle Agricard, enten det er ekstra betalingsforsikring, ulykkesforsikring eller ID-forsikring, vil avsluttes den 4. september. ID-forsikring er inkludert i ditt nye Agricard Privat eller Ansatt. Reiseforsikring er også inkludert dersom halve reisen betales med kredittkortet.

Dette skjer med kortet ditt: Agricard som du har i dag avsluttes automatisk 04.09.19. Har du utestående saldo, vil du som vanlig motta fakturaer frem til det utestående er betalt. Hvis du har betalt en årspris som gjelder lenger enn 4. september, vil du få tilbakebetalt det som er for mye. Du vil ha tilgang til «min side» inntil kortet stenges.

Priseksempel Agricard ved utsatt betaling: Effektiv rente opptil 28,94 %, 15.000,- o/12 mnd. Kost 2.094 kr. Tot. 17.094 kr.