Sikre effektiv vinterdriften med byggvarme og maskinutleie fra Ramirent

Vinteren kan være tøff for de som driver med landbruk, skogbruk og vedlikehold, og kan i verste fall føre til redusert produktivitet, forsinkelser og skader. Ramirent tilbyr maskinutleie for å sikre varme, tørre forhold og fremkommelige veier.
Sikre effektiv vinterdriften med byggvarme og maskinutleie fra Ramirent
Maskiner og verktøy

Ramirent – rabatt på liftutleie og maskinutleie

Å leie maskiner gir mulighet til å optimalisere kostnadene, samtidig som du sikrer deg pålitelige og kraftige maskiner på en trygg og fleksibel måte. Mange typer maskiner er spesielt relevante om vinteren, og dette er noen av dem.

Komfortabel oppvarming for deg og dine prosjekter

Uansett om du driver med bygg- eller vedlikeholdsprosjekter gjennom vinteren, vil riktig oppvarming bidra til å opprettholde effektivitet og fremdrift. Ramirent tilbyr et bredt spekter av byggvarmeløsninger, inkludert elektrisk, diesel- og bensindrevet byggvarme.

 • Elektriske varmevifter for rask og effektiv oppvarming
  For effektiv oppvarming kan du leie elektriske varmevifter. Disse gir rask og pålitelig oppvarming, slik at du kan jobbe komfortabelt selv på de kaldeste dagene.
 • Dieseldrevet varmeaggregat for jevn og kraftig varme
  For større områder vil dieseldrevne varmeaggregater gi jevn og kraftig varme. Disse er enkle å transportere og installere, og sikrer gode arbeidsforhold.
 • Vannbåren varme for maksimal komfort og energieffektivitet
  For maksimal komfort og energieffektivitet kan du også leie vannbåren varme hos Ramirent. Denne løsningen gir jevn og behagelig oppvarming ved hjelp av vann som varmetransportør, og den er enkel å integrere i eksisterende systemer.
 • Provisorisk strømforsyning for å sikre uavbrutt drift
  Ramirent tilbyr også løsninger for provisorisk strømforsyning for de som står overfor vinterstormer og snøfall som kan føre til strømbrudd. Dette inkluderer generatorer og annet utstyr som sikrer uavbrutt strøm i krevende værforhold.

Trenger du å forsterke maskinparken for å få jobben gjort?

Små og store maskiner for vinterjobbing

Vinteren kan øke behovet for maskiner for å rydde store mengder snø, opprettholde veitilgjengelighe eller håndtere mindre, men like kritiske byggeoppgaver.

For å utføre disse jobbene på en smidig og kostnadseffektiv måte, kan du leie både elektriske og dieseldrevne hjullastere, samt ulike gravemaskiner hos Ramirent. Uansett størrelsen på oppgavene dine, er utvalget av maskiner tilpasset tøffe vintermåneder.

Oppretthold driften og hold bygget tørt med ulike tørkeløsninger

Vinteren kan by på driftsutfordringer, fra ventilasjonsproblemer til behovet for ekstra varme. Uansett om det dreier seg om midlertidig varme, ekstra strømforsyning eller andre tiltak, kan Ramirent være til hjelp.

Moderne byggtørkere kan effektivt fjerne fuktighet fra luften og forebygge fuktrelaterte problemer.

Ramirent har et bredt utvalg av sirkulasjonsløsninger, inkludert takvifter, sirkulasjonsvifter og ventilasjonsvifter, som forbedrer luftkvaliteten og sørger for jevn sirkulasjon av luft.

Dette bidrar til arbeidskomfort og reduserer risikoen for fuktrelaterte problemer og skader ved å fordele fuktighet og damp jevnt.

Bruk Agrol-fordelene dine hos Ramirent

Uansett om du står overfor utfordringer knyttet til vinterlige byggeprosjekter eller landbruksoppgaver, har Ramirent løsningene som gjør vinteren både produktiv og trygg.

Se Agrol-rabattene hos Ramirent her.