Smart sparing – husk å bruke Agrol-rabattene

Har galopperende utgifter blitt tøffe å temme? Da er du ikke alene, og det finnes en enkel måte å spare tid og penger på. Gjennom Agrol har du tilgang til over 50 rabattavtaler ferdig forhandlet på ett sted – agrol.no.
Smart sparing – husk å bruke Agrol-rabattene

 – Er du flink til å bruke Agrol-avtalene, kan du fort spare mange tusen kroner årlig, sier Hilde Huse, ansvarlig for markedskommunikasjon i Agrol.

Agrol-avtalene er ofte sammenfallende med behov på gården.

Agrol er fordelsprogrammet for landbruket, med en solid innkjøpsorganisasjon og eiere som Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri i ryggen. Over 50 avtaler er forhandlet frem av profesjonelle innkjøpere og tilpasset gårdbrukere, skogeiere og andre tilknyttet landbruket.

Agrol gjør jobben for deg

– Vi forstår at tiden er en knapp ressurs for deg som driver i landbruket. Ved å samle gunstige avtaler på områder som bil, drivstoff, byggevarer, strøm og data på ett sted, skal du slippe å lete rundt på ulike nettsider for å finne gode tilbud.

Agrol har allerede gjort den jobben, slik at du kan bruke tiden din på det som virkelig betyr noe – din gårdsdrift, forklarer Hilde.

Nyttig kunnskap på veien

Agrol handler ikke bare om rabatter, det handler også om å gjøre hverdagen din mer effektiv. Og her finner du kunnskap som kan hjelpe deg med å ta smartere beslutninger og bli inspirert av ulike leverandører.

Enten du vurderer å investere i solcelleanlegg, trenger tips til å kutte dieselkostnader, ønsker å digitalisere mer, er nysgjerrig på elbil eller har byggeprosjekter på gang – kan Agrol være til nytte.

Agrol handler ikke bare om rabatter, men også om å dele kunnskap og inspirasjon.

Å bli Agrol-bruker er gratis

Alt du trenger er å være medlem av Norges Bondelag, Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder eller en av de andre medlemsorganisasjonene tilknyttet Agrol.

Er du ny bruker kan du registrere deg og få rask tilgang til rabatter og fordeler.

Verdt å huske er at Agrol-fordelene også er for deg som jobber i Felleskjøpet, Tine, Nortura, Gjensidige, Hoff, Moelven eller annen bedrift tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke.

Les mer om hvilken tilknytning som gjelder for å bruke Agrol.

Kjente leverandører og trygge avtaler

Øivind Norderhaug har en viktig innkjøpsjobb i Agrikjøp, og forhandler frem Agrol-avtaler med kjente leverandører på tvers av ulike bransjer.

– Min oppgave er å sikre at avtalene er solide og pålitelige. Det er også en ambisjon å ha landsdekkende avtaler, forklarer Øivind.

Det arbeidet du normalt ville brukt på å lete etter gunstige avtaler og rabatter, gjør altså Øivind og hans kollegaer for deg. Men betyr det at Agrol alltid har de beste rabattene i markedet?

– Hvis du leter grundig, kan du finne kampanjer med midlertidige og bedre tilbud. Men over tid kan du være trygg på at Agrol-avtalene er gode, sier Øivind, og legger til at det også er lurt å følge med på Agrols kampanjetilbud.

Agrol-teamet - landbrukets fordelsprogram
Kristin Johansson, Øivind Norderhaug og Hilde Huse i Agrikjøp jobber med å gjøre Agrol-avtaler mer kjent.

Ekstra rabatter i Agricard

Ønsker du enda flere fordeler, kan Agricard være svaret. Agricard har eksistert i over 20 år og er landbrukets eget kreditt- og fordelskort.

– Med kortet får du blant annet billigere drivstoff, samt ekstra rabatter på toppen av noen andre Agrol-rabatter, forklarer Kristin Johansson, ansvarlig for markedskommunikasjon av Agricard.

– Det er mye å spare på drivstoff til privatbil, firmabil og traktor hos Circle K, Best, YX og Uno-X. Trenger du nye dekk, kan du også spare penger med Agricard. Ellers har du reiseforsikring inkludert i kortet, i tillegg til at kortet er trygt å bruke på netthandel. Se flere fordeler her.

Ønsker du å følge med på hvor mye du sparer med Agricard, ser du det i verdiregnskapet i Mitt Kort appen. Alt du trenger å gjøre er å laste den ned.

Høst alle godene

Agrol har som mål å gi noe tilbake til landbruket, uansett om du er ung eller erfaren i jobben. Har du enda ikke registrert deg på agrol.no er det bare noen tastetrykk unna. Så blir det opp til deg å høste alle godene.