Strømsparetips: Bruk funksjonene på panelovnen

Hos Elektroimportøren får du panelovner med funksjoner og innstillingsmuligheter som gjør at du kan påvirke strømforbruket ditt, tilpasse komforten hjemme, øke sikkerheten og få nyttige varslinger.
Strømsparetips: Bruk funksjonene på panelovnen
Elektro

Elektroimportøren – spesialrabatt på elektromateriell

Panleovner med WiFi eller smartstyring gjør eksempelvis strømsparing enklere. Panelovner med glassfront er pene å se på og kan senke overflatetemperaturen, mens listovn under vindu tar opp kampen mot kjølig trekk utenifra.

Ofte kan mange små grep bidra til å knipe inn på strømutgiftene.

Er du på jakt etter panelovn er dette noen nyttige funksjoner å ta i bruk:

  • Reduser strømforbruket med ukeprogram: Panelovn med innstilling for ukeprogram gjør at du kan planlegge temperaturen ut ifra husholdningens livsstil og behov. Et eksempel er å sette temperaturen til 21 grader på morgenen i ukedagene, deretter kjøligere på dagtid mens du er borte på jobb, for så at den øker igjen på ettermiddagen. I helgene kan temperaturen være jevn gjennom dagen for så å senkes på nattestid.
  • Åpent-vindu-funksjon: Dette betyr at ovnen fange opp om temperaturen synker mer enn 5 ° C i løpet av 10 minutter, noe som indikerer at et vindu er åpent. Dette varsles ved at vindussymbolet på LCD-skjermen blinker raskt. Ved å trykke på en vilkårlig tast på displayet stanses blinkingen, og ovnen går tilbake til forrige program. 
  • Strømbruddvarsling: I tilfelle strømbrudd vil displayet begynne å blinke for å indikere at det har oppstått et strømbrudd. Trykk på hvilken som helst tast på termostaten for å stoppe blinkingen. 
  • Barnesikring: Termostaten kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Nyhet: Namron Zigbee panelovner med smartstyring

Namrons Zigbee smarte panelovner gir deg enda flere strømbesparende innstillingsmuligheter, og kan styres med mobilen fra hvor enn du befinner deg.

Sammenlignet med konvensjonelle WiFi-ovner kobles Zigbee-ovner mot din Zigbee smarthus hub. Da er du sikret lokal kontroll og styring selv om internett skulle gå ned. 

Smarte ovner er en fornuftig investering i hjemmet, hvor flere ting effektiviseres og kobles opp mot nettet, og vil med stor sannsynlighet bli mer populære i tiden fremover.