Vurderer du en praktisk og nyttig varebil på gården?

Opel Combo, Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Fiat Doblo er en serie oppgraderte og kompakte varebilmodeller på markedet. De tilbys i både diesel og elektriske versjoner, og de fungerer utmerket som nyttekjøretøy for gårdbrukere.
Vurderer du en praktisk og nyttig varebil på gården?

Alle modellene byr på oppfrisket design, forbedret kjøreglede og økt sikkerhet. Enten du foretrekker Opel Combo, Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Fiat Doblo har de relativt like kvaliteter som nyttekjøretøy.

Egenskaper og ytelse

De miljøvennlige elektriske modellene har en rekkevidde på 330 km per lading, 50 kWh LFP-batteri og 100 kW (136 hk) elektrisk motor. Topphastigheten er 130 km/t, og batteriet kan lades til 80 % på under 30 minutter med en 100 kW ladestasjon.

Dieselmotoren er på 1,5 liter og med ytelser på 100 eller 130 hk, hvor den siste også kan leveres med åttetrinns automatgir.

Plass og praktiske løsninger

Modellene kommer i lengdene 4,40 og 4,75 meter, har lastekapasitet på opptil 3,8 eller 4,4 kubikkmeter og kan trekke tilhenger på opptil 750 kilo.

Praktiske løsninger som skyvedører, sidehengslet bakdør, en kontortilpasset forseteløsning og bakvegg med vindu og lasteluke gir varebilene stor nytteverdi.

Bedre sikkerhet og komfort

Varebilene har nytt infotainmentsystem med trådløs Apple CarPlay og Android Auto og adaptiv cruise control for automatgir-modeller. Sikkerheten forsterkes med Dynamic Surround Vision og 18 førerassistansesystemer for maksimal beskyttelse.

Bruksområder og fordeler

Opel Combo, Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Fiat Doblo er effektive, pålitelige og fleksible arbeidsbiler for å håndtere drift og vedlikehold på gården, transportere varer og utstyr eller utføre andre praktiske jobber.

For de som driver med gårdsutsalg og ofte frakter varer, gir varebilen god fleksibilitet. Det er også plass til store og tyngre gjenstander, og et lukket lasterom beskytter mot vær og vind.

I tillegg kan varebilen fungere som mobilt kontor eller verksted, spesielt ved vedlikeholdsarbeid som krever rask tilgang til ulike verktøy og materialer.

Å investere i egen varebil kan også gi reduserte transportkostnader, fordi du unngår behovet for leiebil eller betale for levering. Og med egen varebil blir det enklere å planlegge og utføre tidskritiske handlinger.

Vurdere varebil

Hvordan en varebil er nyttig på din gård avhenger selvsagt av gårdens behov og størrelse. Men for bønder som jevnlig transportere varer og annet utstyr regelmessig, kan en varebil spare deg for tid og penger.

Eller kanskje er du bonde med annen jobb ved siden av, og ser nye muligheter med en varebil.

Sjekk ut Opel Combo, Peugeot Partner, Citroën Berlingo eller Fiat Doblo – kanskje det er varebilen for deg?

Bruk Agrol-rabatten ved kjøp av varebil

Agrol-rabatten på Opel Peugeot, Citroën og Fiat går gjennom avtalen med Bertel O. Steen og kan brukes hos alle autoriserte forhandlere for hvert merke.

Se rabatten for de ulike varebilene og betingelsene som gjelder: