Telenor – rabatt på Mobilabonnement bedrift

Om fordelen

Spar penger med Mobilabonnement bedrift

Agrol-avtalen med Telenor gir deg spesialtilbud på tre ulike mobilabonnement, forutsatt at du har et organisasjonsnummer:

Agrol Bedrift Total

Rimeligste Agrol mobilabonnement med basis tjenester og fri bruk av tale, SMS og MMS. Du velger størrelse på datapakke og tilleggstjenestene du ønsker å bestille. 

Agrol Frihet

Mobilabonnementet for deg som ønsker å ha det sikkert og smidig. Med ubegrenset bruk av tale, SMS og data, kan du ringe, tekste og surfe trygt på mobilnettet, uten å måtte koble deg til usikre WiFi-nettverk.

Agrol Frihet gir deg god sikkerhet og ubegrenset lagring i Min Sky. Du får maks 5G-hastighet og tilleggskort inkludert. Data tilleggskortet kan du f.eks. benytte i en 4G- eller 5G-ruter, slik at flere kan surfe trygt på nettet ditt.        

Agrol Flyt

Mobilabonnementet for deg som ønsker ubegrenset bruk av tale og SMS og fleksible datapakker. Du får automatisk påfyll av data dersom datapakken brukes opp, og data rollover på det du har til overs. Du kan sperre for påfyll av data, om du ønsker det.  

Agrol Flyt gir deg god sikkerhet og ubegrenset lagring i Min Sky. Du får maks 5G-hastighet og data tilleggskort inkludert i Flyt 20 GB og 50 GB.  

Ekstra sikkerhet med SafeZone

Tjenesten SafeZone gir ekstra sikkerhet og kan bestilles som tilleggstjeneste på alle Agrol mobilabonnement.

Få tilgang til fordelen

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrol.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer