Om Agrol

Agrol AS er et fordelsprogram som støtter norsk landbruk med felles innkjøpfordeler. Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere og mer lønnsom, ved å forhandle frem rabattavtaler på varer og tjenester fra kjente leverandører. Verdien for Agrols brukere er både tid og penger spart. Agrols målgruppe er landbruket, med sterke eiere som Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri i ryggen.

Hvem kan bruke Agrol?

Fordelene i Agrol gjelder for medlemmer i en av disse organisasjonene: Norges Bondelag, Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder SA, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag, Glommen Skog SA, Mjøsen Skog SA, Viken Skog SA, AT Skog SA, Vestskog SA eller Allskog SA. Medlemskapet må være aktivt og betalt. Agrol gjelder også faste ansatte og pensjonister i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke og deres datterselskaper.

Over 40 fordelsavtaler

Agrols brukere har tilgang til over 40 fordelsavtaler, fra leverandører som kjenner landbruket godt. Avtalene dekker et bredt spekter, og er fordelt på syv ulike kategorier: Bil, Energi, Gård og bygg, Hjem og fritid, Reise, Telefoni og IT, samt AgriCard. AgriCard er landbrukets eget kredittkort og tilknyttet Eurocard. Kortet har ekstra rabattfordeler tilknyttet Agrol. 

Sammen står vi sterkere

Agrols avtaler er forankret i de avtalene AgriKjøp AS gjør for bedriftene i landbrukssamvirket og landbruksindustrien. Ved at flere står sammen oppnår vi stor innkjøpsstyrke. Prisreduksjonen vi forhandler frem er det våre brukere som får.  Det er samvirketanken på sitt beste.

INFORMASJON OM SELSKAPET
Eiere: Agrol eies 50 % av Norges Bondelag og 50 % av Felleskjøpet Agri.
Besøksadresse: Agrol holder til i Landbrukets Hus, Hollendergata 5, 0190 Oslo.
Postadresse: Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo.
Kontaktinformasjon: Kontakt oss via kundeservice ved å sende oss en e-post til post@agrol.no eller via telefon 22 17 47 74. Vår telefontid er mandag, onsdag og torsdag, kl 12.00–15.00.
Samarbeid og leverandør til Agrol: Ønsker du å komme i kontakt med Agrol og våre innkjøpere i AgriKjøp angående nye avtaler eller som ny leverandør? Kontakt oss på post@agrol.no eller se agrikjop.no.