Samtykker i agrol.no

Hva er et samtykke?

Et samtykke er i henhold til Datatilsynets definisjon «En frivillig, uttrykkelig og informert erklæring fra den registrerte om at han eller hun godtar behandling av opplysninger om seg selv.»

Hvilke samtykker ber Agrol om?

Vi ber om følgende samtykker til å behandle dine data:

  1. Å kunne lagre persondata knyttet til deg (se nedenfor).
  2. Å kunne dele dine opplysninger med avtalepartnere så vi kan forbedre dine fordeler og gi deg tilpassede tilbud og informasjon i sosiale medier.
  3. Å kunne sende deg nyhetsbrev med informasjon om aktuelle fordeler og tilbud.

Hvilken informasjon lagres om meg hos Agrol?

Hos Agrol lagrer vi følgende datafelter knyttet til din brukerregistrering:

  • Navn
  • Epostadresse
  • Adresse
  • Telefonnummer

For medlemmer i Norges Bondelag, Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder SA, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag, Glommen Skog SA, Mjøsen Skog SA, Viken Skog SA, AT Skog SA, Vestskog SA og Allskog SA lagrer vi i tillegg informasjon om hvilken organisasjon du er knyttet til, hvor lenge du har vært medlem, ditt produsentnummer i Produsentregisteret og eventuelt organisasjonsnummer.

For ansatte i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke og deres datterselskaper lagrer vi i tillegg hvilken bedrift du er ansatt i.

I tillegg lagrer vi det vi kaller aktiviteter, dvs. eventuelle kjøp av bil, mobilabonnement og andre produkter/tjenester du får tilbud om via Agrol.

Noen av datafeltene må du registrere for å få tilgang til agrol.no, mens andre er frivillige.

Kan jeg se hvilke data Agrol har om meg?

Ja, alle data vi samler om deg vil du se under Min side.

Hvor lenge skal dataene lagres?

Dataene vil lagres så lenge du er registrert bruker på agrol.no.

Kan jeg slette mine data hos Agrol?

Ja, du kan slette på flere måter – se Min side. Når du ber oss om å slette data, vil vi beholde informasjonen for statistikkformål, men fjerne koblingen til deg som person.

Kan jeg endre mine samtykker?

Ja, du kan endre dine samtykker på Min side.

Konsekvensene ved å trekke tilbake eller å ikke gi samtykke er:

  1. Hvis du ikke lenger gir oss samtykke til å lagre data om deg, vil vi slette din bruker på agrol.no.
  2. Hvis du fjerner ditt samtykke til at vi kan benytte dine data for «å kunne dele dine opplysninger med avtalepartnere så vi kan forbedre dine fordeler og gi deg tilpassede tilbud og informasjon i sosiale medier», vil vi ikke lenger avgi data til eksterne og trekke tilbake data som allerede er gitt.
  3. Hvis du fjerner ditt samtykke til at vi kan sende deg nyhetsbrev, vil disse slutte å komme.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrol.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer