Vilkår for kjøp av bil

Når du skal kjøpe bil med Agrol-rabatt gjelder disse vilkårene.

Medlemskap

Hvis du er medlem i Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag eller et skogeierlag må du ha vært medlem sammenhengende i mer enn 3 måneder. Dette gjelder de siste 3 månedene, og har ikke tilbakevirkende kraft.

Medlemskapet må være aktivt og betalt. Medlemmer i Norges Bygdeungdomslag må i tillegg være under 30 år og kan ikke være støttemedlemmer.

Hvis du er medlem med produsentnummer i Felleskjøpet Agri eller Felleskjøpet Rogaland Agder, kan du kjøpe bil så snart du har et gyldig medlemskap. For medlemmer i disse organisasjonene uten produsentnummer, må du ha vært medlem sammenhengende i mer enn 3 måneder.

Ansatt eller pensjonist

Er du ansatt i en bedrift som er medlem i Norsk Landbrukssamvirke, eller hadde en av disse bedriftene som din siste arbeidsplass før du gikk av med pensjon, kan du kjøpe bil så snart du har registrert deg på agrol.no.

Antall biler

Du kan kjøpe inntil 2 biler innenfor en 12 måneders periode.

Salg av bil

Rabattavtalen gjelder kun ved kjøp av biler til privat bruk. Det er ikke lov å kjøpe biler på disse betingelsene med tanke på videresalg med fortjeneste.

For å kunne opprettholde våre gode betingelser forplikter du deg derfor til å beholde bilen i minimum 6 måneder.

Misbruk

Ved misbruk av avtalen kan du miste retten til kjøp av bil med Agrol-rabatt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrol.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer