Agricard-fordeler nå også hos YX

Den familiedrevne bensinstasjonen YX Borge ligger på landsbygda og er både lokal møteplass og bilverksted. Nå frir de til landbrukskunder, med en ny gunstig avtale på drivstoff med Agricard.
Agricard-fordeler nå også hos YX
Drivstoff og lading

YX – rabatt på bensin og diesel

– Jeg drømmer om at traktorer skal komme rullende inn og fylle! utbryter Henning Hartig, som driver den lille bensinstasjonen YX Borge ved Fredrikstad.

YX Borge ligger omgitt av frodige åkre og gårdsbruk på flere kanter. Fredelige kuer gresser helt inntil gjerdet og gjør bensinstasjonen til et attraktivt stoppested for barnefamilier. Kuenes eier, melkebonde Jørgen Karstensen, er fast kunde.

– For det første er det kort vei hit og servicen er helt fantastisk! Vi kommer ikke bare for å fylle bensin. Skulle det være noe annet småtteri så ordner de det også, skryter Jørgen.

Bruker rabatten

Ved siden av melkekuer og korn har Jørgen et entreprenørfirma med lastebiler og gravemaskiner. Han har benyttet Agrol-avtalen i over 20-år, og benyttet seg av fordelsrabattene både på privatbil og drivstoff.

Kreditt- og fordelskortet Agricard gir rabatter på enkelte varer og tjenester, deriblant drivstoff. Fra nå av vil det også være drivstoffrabatt på YX og YX- 7-eleven stasjoner over hele landet, og dermed får Jørgen en ekstra god grunn til å fylle drivstoff hos Henning på YX.

– For oss som bor så nær YX blir jo det en fordel. Det har jo ikke blitt noen bedre betingelser i landbruket, så vi må spare inn der vi kan, flirer bonden.

Ja, vi er en møteplass for folk som kommer innom, hver dag møter vi masse hyggelige kunder. Det gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, sier Henning.

Henning Hartig, YX Borge

Lokale møteplasser

YX og YX 7- Eleven har 300 stasjoner rundt i Norge, mange ute i distriktene. De har selvstendige eiere og er ofte den lokale møteplassen i spredtbygde områder. Det gjelder også YX Borge.

– Ja, vi er en møteplass for folk som kommer innom, hver dag møter vi masse hyggelige kunder. Det gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, sier Henning.

Service er fremtiden

Det yrer av liv denne formiddagen hos YX Borge. Mandag er det lave drivstoffpriser og hele familien er i sving. Henning startet å jobbe på bensinstasjonen til faren som 12-åring, før han etter hvert kjøpte bensinstasjonen han driver i dag. Begge barna til Henning jobber på stasjonen, i tillegg til samboer og bonusdatter. Ved siden av tradisjonelle bensinstasjontjenester tilbyr YX Borge dekkhotell, bilpleie og småreparasjoner, og merker at denne type tjenester gjør at kundene kommer tilbake.

– Vi har prøvd å beholde den gode personlige servicen som var på bensinstasjoner før. Her kan folk få hjelp til å skifte lyspærer, lappe dekk eller bytte vindusviskere, forteller Henning.

Nå ser han frem til å få enda flere kunder med tilknytning til landbruket, ettersom kunder med Agricard nå får drivstoffrabatt på alle YX og YX 7- Eleven stasjoner.

Det blir fint å kunne bli en drivstoffleverandør til landbruket. Agricard gir jo bra rabatter, så jeg håper enda flere bønder vil fylle hos oss, særlig avgiftsfri diesel, men også personbiler, smiler Henning Hartig.

Henning Hartig, YX Borge

Agricard