Alderssyn eller nærsynt? Få bedre syn med linsebytte eller øyelaser

Å forbedre synet gjennom øyelaser eller linsebytte kan kan øke livskvaliteten og gjøre jobbhverdagen enklere. Fire ulike personer forteller sin historie om hvordan en synsoperasjon hos Memira ble livsendrende.
Alderssyn eller nærsynt? Få bedre syn med linsebytte eller øyelaser
Hjem og fritid

Memira – spar penger på øyelaser og linsebytte

STEIN OVE ØDEGÅRD, leder

Synsfeil: alderssyn – Operasjon: linsebytte/RLE
Stein Ove Ødegård
Stein Ove Ødegård

I tillegg til å være leder har Stein Ove Ødegård stor interesse for seiling, ski, sykling, jakt og nesten all idrett. Han tok synsoperasjonen for å frigjøre seg fra brillenes avhengighet, spesielt på grunn av sin aktive livsstil.

– Livet uten briller – en transformasjonsreise, der imøtekommende, blide og proffe folk hos Memira, gjorde meg trygg på en operasjon jeg gruet meg litt til, forteller han.

Linsebytte gir han en ny mulighet til å fokusere 100 % på oppgavene, enten det er navigasjon under seiling, bruk av instrumenter, jakt, sykling, ski eller ledelse av konferanser i forbindelse med jobb.

– Selve operasjonen gikk raskt, uten smerte eller ubehag, og jeg er svært fornøyd med resultatet. Selv om det var litt uklart på noen avstander i starten, har det gradvis blitt bedre.

– Synskirurgiopplevelse hos Memira ble som å få et nytt perspektiv på livet – klarere, skarpere og friere enn noensinne.

CHARLOTTE SØYLAND, veterinær

Synsfeil: alderssyn – Operasjon: linsebytte/RLE
Charlotte Søyland

Som veterinær er Charlotte Søyland helt avhengig av et godt syn. Hun erfarte både økt effektivitet og glede etter å ha korrigert sitt alderssyn.

– Nå kan jeg utføre veterinærjobben uten hindringer og se tydelig i mikroskopet uten briller. Min opplevelse av Memira og operasjonen overgikk forventningene mine, uttrykker Charlotte.

– Aldri før har jeg fått en så grundig undersøkelse av øyne og syn. Det betyr trygghet og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Charlotte var på kveldsvakt samme dagen som hun ble operert og opplevde ikke noe ubehag ved det. Videre tok det ca. 1-2 måneder før de nye linsene festet seg, uten at det var til noe hinder.

OTTO ROBSAHM, programleder «Sinnasnekker’n»

Synsfeil: nærsynthet – Operasjon: øyelaser
Otto Robsahm

Otto Robsahm, kjent som Sinnasnekker’n, var skeptisk til øyeoperasjon og redd for å miste synet, selv om briller og linser ikke passet inn i et mylder av byggeprosjekter,

En anbefaling fra en venn fikk han på andre tanker, og etter en trygg og beroligende forundersøkelse hos Memira, forsvant bekymringene. Han var klar.

Operasjonen gikk så fort at han trodde det var en spøk da kirurgen sa «Sånn, da er vi ferdig». Ikke kjente han smerte heller.

– Det jeg husker aller best, er at jeg kunne se helt perfekt. Tidligere anstrengte jeg øynene mye på grunn av dårlig syn og slet ofte med hodepine. Så for meg å gjennomføre en øyelaser, åpnet en helt ny verden, forklarer en fornøyd Otto.

ASLAK LARSEN, byggeleder og daglig leder

Synsfeil: alderssyn – Operasjon: linsebytte/RLE
Aslak Larsen

For Aslag Larsen er et godt syn helt avgjørende i jobben som byggeleder. Når alderssynet kom ble arbeidsdagen utfordrende. Linsebytte ble redningen.

Han leste seg opp på synkirurgi og forhørte seg med venner som var veldig fornøyde med sin linsebytteoperasjon hos Memira.

Linsebyttet har gjort arbeidsdagen til Aslak mye lettere. I jobben som byggeleder og daglig leder, sitter han mye foran PC-skjermen og leser byggetegninger med mange små detaljer.

– Nå kan jeg se alt, både på kort og lang avstand – helt uten briller, forteller han.

– Opplevelsen av Memira er veldig bra, og jeg følte meg trygg i hele prosessen. Undersøkelsen var grundig, og jeg fikk god informasjon og svar på alt jeg lurte på.

Vurderer du linsebytte/RLE eller øyelaser?

LINSEBYTTE/RLE

  • Fra 45 års alderen utvikles alderssynet, som gjør at vi trenger lesebriller eller progressive briller.
  • Ved å ta et linsebytte (RLE) kan du korrigere alderssynet samt andre synsfeil som langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner.
  • Din naturlige linse byttes ut med en kunstig linse som varer livet ut.
  • For deg under 45 år anbefaler Memira øyelaser.

ØYELASER

  • Øyelaser er den beste metoden for synskorreksjon for de fleste fra 18 år og opp til 45 år.
  • Med øyelaser kan Memira korrigere, langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner.
  • Det er ulike øyelasermetoder basert på dine unike øyne og synsfeil.
  • For de under 45 år og som har store synsfeil anbefales linseimplantat.

Bestill kostnadsfri forundersøkelse

Under en forundersøkelse hos Memiras spesialister, vil du få grundig informasjon om de ulike behandlingene, og hvilken metode som er riktig for deg. Bestill gratis forundersøkelse gjennom Agrol-avtalen.

Bruk Agrol-fordelene dine hos Memira

Spar kr 5000 på synskorrigering .