Alt du trenger til påsken hos Staples

Uansett om det blir hyttepåske, bypåske eller jobbpåske fortjener du litt ekstra. Hos Staples kan du fylle handlevognen med påskestemning, enten det er påskeegg, påskepynt, gule lys, påskespill eller engangsservise.
Alt du trenger til påsken hos Staples
Annet

Lyreco – spar penger på forbruksvarer

Hva er påske for deg? Kanskje et velfylt påskeegg med fristende godsaker, enten du kjøper det ferdig eller fyller det med dine og familiens favoritter. Hos Staples finner du et stort utvalg av sjokolade, marsipan, smågodt, sukkertøy og snacks som potetgull, nøtter og kjeks fra kjente merkevarer. Det er lov å skeie ut iblant.

Gult er kult – i hvert fall til påske

Det opplever du fort hos Staples. Kjøp med deg kvalitetsservietter og duker med artige påskemotiv. Lag din egen påskedekorasjon og tenn gule lys. Da skaper du en ekstra stemning og får frem gode smil rundt påskefrokosten, middagsbordet eller kakefatet.

Gjør det enkelt

Litt av hyttelivet i påsken er også å gjøre serveringen enkel og praktisk. Ikke alle har lyst til å bruke mye tid med oppvaskkosten. Dersom du bruker engangsservise på hytta, har Staplet et stort utvalg av miljøvennlige tallerkener, kopper, bestikk og sugerør.

Påskestemning og påskespill

Husker du påskespillene eller aktivitetene som ble populære sist påske? De som pirret til konkurranse, latter, fellesskap eller noen avslappende timer? Skriv de opp på huskelisten når du handler hos Staples. Der finner du helt sikkert noe som passer for familien, tegne- og malesaker, brettspill, puslespill og hobbysett.

Rent og trygt

Den viktige hverdagshygienen følger med på lasset selv om det er påske og koronatid. Hos Staples er det enkelt å kjøpe alt på ett sted. Fyll handlevognen med det du trenger av toalettpapir, tørkerull, rengjøringsmidler og ekstra hygieneprodukter som hånddesinfeksjon og overflatedesinfeksjon. Å lete etter den siste dorullen som ble brukt opp i går er aldri moro.

Rabatt i butikk og på nett med Agricard

Legg turen til Staples før påsken. Har du glemt å fylle spylervæske før langturen? Staples har det også. God påske!