En moderne bilbutikk med noen av Norges beste bilrabatter

Det nye bilanlegget til Bertel O. Steen på Lørenskog er Norges største og mest komplette bilbutikk. Her finner du seks ulike bilmerker under ett tak, og heldige Agrol-brukere får rabatt på de alle.
En moderne bilbutikk med noen av Norges beste bilrabatter
Det er fristende å kjøre innom når du møter på dette store bilanlegget til Bertel O. Steen rett utenfor Oslo

Populære bilmodeller fra merkene Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, Opel, Citroën og DS fyller det 8000 kvadratmeter store salgslokalet, mens hele bilanlegget på 50.000 kvadratmeter er på størrelse med syv fotballbaner. Bertel O. Steen er like stolt av anlegget i dag som da det åpnet 16. januar 2020. Og den viktigste oppgaven er fremdeles den samme. Løse et transportbehov for kunden.

Et unikt bilanlegg

Seks bilmerker på ett sted gjør inntrykk. Her finner du alle megatrendene innenfor bil på en fjøl. Jakter du på ny bil eller bare er nysgjerrig, kan du gå på oppdagelsesreise i det enorme bilanlegget. Hver av merkenes unike identitet er bygget inn i interiøret og speiler små historier.

Materialer, farger og detaljer i Mercedes-Benz-avdelingen forsterker assosiasjonene til Mercedes-stjernen. De mer fransk-inspirerte avdelingene som Peugeot, Citroën og DS møter deg med sine friske karaktertrekk. Det er heller ingen tvil om at Opel, Kia og Smart stikker seg ut i mengden. Bil handler mye om følelser, og det er lett å fornemme.

En positiv totalopplevelse

Salgs og markedssjef Einar Brendengen for Bertel O. Steen Lørenskog har viktig kunnskap om både bil og mennesker etter 11 år i Bertel O. Steen. Han forteller at kundenes tilbakemeldinger på det nye bilanlegget er overveldende positive.

– Kundene som besøker oss synes vi har fått et flott anlegg, og spesielt opplever de bygget som ryddigere og mer kundeorientert. Alle som stikker innom er nysgjerrige og har lyst til å se, og flere kjøper bil fordi de synes det var litt stas å handle bil hos oss.

En av de tingene Einar verdsetter aller mest er at Bertel O. Steen kan tilfredsstille de fleste bilbehovene en kunde måtte ha.

– Vi har rimelige biler og dyre, små og store, superaktuelle modeller og kjente klassikere. Alle kundene skal føle seg ivaretatt, og vi skal sørge for at et bilkjøp foregår på en ryddig og skikkelig måte fra a til å.

– Nå for tiden selger elektriske og plug-in-hybrid-modellene veldig bra, og flere kunder fra distriktene kjøper sin første elbil. Den utviklingen viser også at bøndene er like forskjellige som folk flest. Du kan ikke sette noen i bås, understreker han.

Einar Brendengen har lang fartstid i Bertel O. Steen.
Einar Brendengen har lang fartstid i Bertel O. Steen.

Med ferdigforhandlede rabatter i Agrol-avtalen slipper kunden å diskutere pris eller føle seg usikker på om dette er en bra avtale.

Einar Brendengen, salgs- og markedssjef i Bertel O. Steen Lørenskog

Enda bedre Agrol-rabatter

Med seks års fartstid som selger av Mercedes-Benz og Peugeot, har Einar har solgt mange biler til Agrol-kundene, og han vet hvor mye den rabatten betyr for lommeboka.

– At det nå er forhandlet frem enda bedre Agrol-rabatter på Mercedes-Benz/Smart, Peugeot, Kia, Opel, Citroën og DS, er et tegn fra Bertel O. Steen på at landbruket er en stor og viktig kundegruppe.

Han erfarer at alle bilkundene er opptatt av å gjøre en god handel, og spesielt når utviklingen i markedet spinner av gårde. Essensen i hva kundene er opptatt av er forutsigbarhet og trygghet, som i bunn handler om ett spørsmål: «Har jeg gjort et riktig bilvalg?»

– Med ferdigforhandlede rabatter i Agrol-avtalen, slipper kunden å diskutere pris eller føle seg usikker på om dette er en bra avtale. Her er rabatten allerede satt. Det er positivt på mange måter. Da kan du gå inn i butikken, glede deg til et hyggelig bilprat og finne bilen du trenger.

– I dag er bilselgerne i større grad rådgivere og sparringpartnere for kunden. Noen kunder trenger eksempelvis hjelp til å finne hva det reelle bilbehovet er, mens andre ønsker å få bekreftet et valg som allerede er tatt. Uansett hvordan bildrømmen starter er målet å gjøre de gode beslutningene sammen med kunden. Vi skal løse kundens transportbehov. Det er en viktig verdi.

Einar er ikke helt ferdig med praten før har lirer av seg et viktig stalltips. Kanskje fordi han tenker som en bilfrelst markedsfører – men vi sier takk for tipset allikevel.

– Si ifra at du er Agrol-bruker tidlig i prosessen, slik at du kan bruke mest tid til å finne riktig bil. Lykke til!

Vurderer du å kjøpe ny bil?

Sjekk Agrol-rabattene du får på alle disse bilmerkene fra Bertel O. Steens forhandlere: