Ikke gå glipp av mulighetene Trådløst Bredbånd gir deg

Har du som gårdbruker eller skogeier behov for et stabilt og sikkert nettverk, da er Trådløst Bredbånd Bedrift et knallgodt alternativ til fiber. Bredbåndet gir deg raskt og stabilt internett via Norges beste mobilnett*.
Ikke gå glipp av mulighetene Trådløst Bredbånd gir deg
Mobil og data

Telenor – rabatt på Trådløst Bredbånd Bedrift

Nytt og forbedret Trådløst Bredbånd Bedrift fra Telenor

Trådløst Bredbånd Bedrift har nylig blitt oppgradert og er nå enda bedre. Her er noen av nyhetene:

Høyt servicenivå

 • Du får nå Servicenivå (SLA) inkludert i Trådløst Bredbånd Bedrift. Det sikrer deg feilretting innen 5 timer på virkedager mellom kl. 8-17, dersom feil skulle oppstå.
 • Høyere Servicenivå er også mulig å bestille, for deg som har enda høyere krav.

Fri databruk

 • Du får fri databruk helt uten begrensninger. Det gir deg full forutsigbarhet, både når det gjelder kostnader og hastighet, uansett hvor mye data du bruker. 

Trådløst nettverk (WiFi)

 • Ønsker du at Telenor også tar ansvar for å installere og drifte ditt Trådløse nettverk (WiFi) – da kan du nå bestille tjenesten WiFi Connect.
 • Tjenesten passer for deg som ønsker et nettverk som bare virker, og hvor Telenor blir IT-avdelingen din.
 • Tjenesten har ingen investeringskostnad. Du betaler en fast månedspris, som vil variere avhengig av størrelsen på nettet. Det vil si antall aksesspunkter som må installeres, for å gi deg WiFi dekning der du trenger det – for eksempel i flere bygninger på et gårdsbruk.

Les mer om Trådløst Bredbånd Bedrift og WiFi Connect, og ta kontakt med Telenor for en nettverksprat.

Raskt og moderne bredbånd på gården

Trådløst Bredbånd Bedrift er en rask og moderne bredbåndsløsning. Tjenesten leveres over Telenors 4G og 5G nett, og er et godt alternativ til fiber. Bredbåndet har kort leveringstid og krever ingen graving. Telenors montør installerer en utvendig antenne og en innendørs ruter.

Har du behov for et stabilt trådløst nettverk i et gårdshus eller et helt gårdstun, kan du nå bestille dette som tjeneste fra Telenor (WiFi Connect). Du kan også koble ditt eget WiFi-utstyr til bredbåndsruteren. 

Trådløst Bredbånd Bedrift til hele familien

Agrol-avtalen på Trådløst Bredbånd Bedrift passer for deg som stiller høye krav til stabilitet og oppetid. Bredbåndet passer like godt til gårdskritiske funksjoner, som til underholdning, hjemmekontor og skolearbeid.

Du velger hastighet på abonnementet – fra 20 til 400 mbit/s. Telenor hjelper deg med å velge riktig abonnement med utgangspunktet i dekningsforhold og kapasitet der bredbåndet skal installeres, og hva som er behovet ditt. Da er det viktig å tenke gjennom hva brebåndet skal benyttes til.  

Dette får du med Trådløst Bredbånd bedrift

 • Nytt og forbedret bredbåndsprodukt for bedriftsmarkedet
 • Inkluderer innendørs ruter, fast IP og SLA, samt støtte for sikkerhet og WAN
 • Leveranse via en 4G/5G-antenne som monteres på ytterveggen
 • Kort leveringstid og krever ingen graving
 • Hjelp med monteringen av antennen og installasjon av innendørs ruter
 • Sikkerhetstjenesten Nettvern inkludert

En enklere hverdag

Bonde Bjørnar Schei har fått en mye friere hverdag med trådløst bredbånd. Med full kontroll på driften bli det også mer tid til ungene.
Med trådløst bredbånd kan kuene melkes når som helst på døgnet.

Bonden Bjørnar Schei har fått en mer effektiv drift og friere hverdag med Telenor Bredbånd Bedrift. På Sandvika fellesfjøs går den helautomatiske melkeroboten 24/7.