Ikke gå glipp av mulighetene Trådløst Bredbånd gir deg

Har du som gårdbruker eller skogeier behov for stabil og sikker internettilgang, men er utilgjengelig for fiber, da er Trådløst Bredbånd et godt alternativ. Det gir deg rask tilgang til internett via Norges beste mobilnett.
Ikke gå glipp av mulighetene Trådløst Bredbånd gir deg
Mobil og data

Telenor – rabatt på Trådløst Bredbånd Bedrift

Trådløst Bredbånd Bedrift er en rask og moderne bredbåndsleveranse. Nesten som fiber i luften. Tjenesten leveres via mobilnettet og er et knallgodt alternativ til fiber. Det har kort leveringstid og krever ingen graving. Du får et eget dataabonnement og en antenne som låses til bedriftens adresse. Ved hjelp av en Wi-Fi ruter er bedriften din sikret stabilt lokalnett og trådløs dekning der det er behov.

Trådløst Bredbånd Bedrift krever en utendørsantenne som gir deg bedre signalmottak, høyere hastighet på nett og økt stabilitet. Installasjon av antennen er inkludert i prisen, og Telenor hjelper deg med monteringen. Antennen har geolås, eller adresselås og vil kun være åpen for bruk på installasjonsadressen.

Trådløst Bredbånd Bedrift til hele familien

Agrol-avtalen på Trådløst Bredbånd Bedrift passer like godt til driften som til resten av familien, i tillegg til at et bedriftsabonnement har flere fordeler enn et privatabonnement.

Du kan enkelt velge hastighet på abonnementet – fra 20 til 400 mbit/s. Telenor hjelper deg med å velge riktig abonnement med utgangspunktet i dekningsforhold og kapasitet der bredbåndet skal monteres, og ikke minst hva som er behovet ditt. Da er det viktig å tenke gjennom hva brebåndet skal benyttes til og hvor mange som skal være på nett samtidig i husstanden og/eller på arbeidsplassen.  

I alle abonnementene har du 3 TB data inkludert i måneden. Det tilsvarer ca. 6 millioner e-poster med 1 MB vedlegg, 1200 timer strømming av HD-video, eller 200 000 timer med surfing på internett. Du får med andre ord et bredbånd uten begrensninger til både jobb og familielivet på en gård.

Dersom bruken skulle overstige 3 TB reduseres hastigheten til 5 Mbit/s. Dette gjelder samtlige abonnementer.

Klargjort for 5G

Den nye antennen til Trådløst Bredbånd Bedrift er klargjort for 5G. Det vil gi deg tilgang til høyere hastigheter når 5G er bygd ut hos deg. Selv om du enda ikke har 5G-dekning, vil de aller fleste kunne få levert minimum 60 mbit/s på dagens 4G-nett. Når 5G er bygd ut hos deg, kan du enkelt oppgradere hastigheten i abonnementet ditt uten å måtte investere i ny antenne eller annet utstyr. 

I løpet av 2024 vil Telenor ha et landsdekkende 5G-nett i verdensklasse. Utbyggingsplanen kan du se her.

Stabilt og sikkert nett med Trådløst Bredbånd Bedrift og SafeZone

Stiller du høye krav til bredbåndet ditt, er Trådløst Bredbånd Bedrift et fremtidsrettet valg og et godt alternativ til fiber.

Med bedriftsabonnement fra Telenor har du døgnåpen kundeservice og feilmottak. Du er sikret høy prioritet og rask respons dersom du opplever et driftsavbrudd eller andre problemer.   

Med sikkerhetstjenesten SafeZone vil du også effektivt beskytte alle brukere og enheter som er koblet til bredbåndet. SafeZone forhindrer at du gir fra deg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller at du havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare.

SafeZone fungerer som et sikkerhetsnett på bredbåndet og beskytter nettaktiviteten til alle brukere og enheter som er tilkoblet. SafeZone stopper 98 prosent av hendelser fra useriøse aktører og du blir stoppet hvis du forsøker å åpne en side med skadelig innhold.

Trådløst Bredbånd Bedrift med SafeZone er derfor et utmerket valg for deg som krever et robust og sikkert bredbånd både til gårdskritiske funksjoner og til privat bruk.  

En enklere hverdag

Bonden Bjørnar Schei har fått en mer effektiv drift og friere hverdag med Telenor Bredbånd Bedrift. På Sandvika fellesfjøs går den helautomatiske melkeroboten 24/7.