Kia lanserer nye plug-in hybridbiler

To av modellene i Kias populære Ceed-familie får du nå som ladbare hybrider; plassmesteren Ceed stasjonsvogn, samt den nye og sporty crossoveren, XCeed.
Kia lanserer nye plug-in hybridbiler
Bil

Kia – en lønnsom bilrabatt

Flere og flere oppdager fordelen med hybride drivlinjer, hvor du kan kjøre elektrisk på de fleste turer i hverdagen, samt at du kjører lengre avstander uten å tenke på rekkevidde og lading når behovet er der.

– Ceed-familien består av fire modeller, og er blant våre mest populære biler. At vi nå får en romslig stasjonsvogn samt en sporty crossover som ladbare hybrider med god rekkevidde vil gjøre de enda mer attraktive for kundene, sier Irene Solstad, administrerende direktør for Kia i Bertel O. Steen AS.

XCeed plug-in hybrid

I tillegg til ladbar hybrid, leveres crossoveren også med bensin og dieselmotorer. XCeed har sportslig design kombinert med de praktiske egenskapene til en SUV, som høy bakkeklaring. Kjørekomfort er på topp, og bilen er smart innredet med helt flatt bagasjeromsgulv, og et rom under gulvet til ladekabler.

Ceed Stasjonsvogn plug-in hybrid

Ceed Stasjonsvogn er en perfekt familiebil med god plass og stort bagasjerom. Den kan også leveres med bensinmotor, og har da klassens største bagasjerom på hele 625 liter, større enn mange biler i klassen over. Den sportslige profilen forlenges av vinduer med kromlister, og takrails gir mulighet til å ta med enda mer av det du trenger.

Som ladbar hybrid har du fortsatt et stort bagasjerom, og helt helt flatt gulv med to oppbevaringsrom under gulvet; ett for ladekabler, samt ett større for andre ting.

Godt utstyrt

Både Ceed stasjonsvogn og crossoveren XCeed har drivlinje som kombinerer en 1.6 liter bensinmotor med en elektrisk motor, koblet til en 6-trinns dobbletclutch automatkasse. Total ytelse er på 141 HK og 265 Nm, og elektrisk rekkevidde er på inntil 50 km. (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure)

Kia er kjent for godt utstyrte biler allerede fra innstegsmodellene, og gjør det enkelt med tre ulike utstyrsnivå. Som standard får du blant annet med utstyr som:

 • automatisk nødbremsesystem med fotgjengergjenkjenning
 • Bi LED hovedlys
 • filskiftvarsler med Lane Keeping Assist
 • oppvarmede seter foran
 • oppvarmet skinnratt
 • ryggekamera
 • adaptiv cruise control
 • Lane Following Assist
 • Smart Key nøkkelfritt system
 • automatisk klimaanlegg med to soner
 • 8 tommer multimedieskjerm
 • støtte for Apple CarPlay og Android Auto og
 • takrails

Alle bilene får understellsbehandling ved ankomst Norge.

Både XCeed og Ceed stasjonsvogn plug-in hybrid har mulighet for tilhengerfeste.

Vil du ha mer utstyr kan du gå opp et nivå og får da med en større multimedieskjerm med navigasjonssystem, Kia UVO CONNECT app (iOS og Android) samt Tom Tom Live funksjoner. Det sitter et eget SIM-kort i bilen slik at den alltid er koblet opp, og datatrafikk er inkludert i bilens garantitid som er syv år. Skjermen viser tjenester som ladepunkter, veibeskrivelse og andre opplysninger i sanntid som lokale søk, trafikksituasjon, vær og varsling av fotoboks.

Det er også mulig å få nedfellbar bakseterygg delt 40:20:40, trådløs ladeplate til smarttelefon, skiltleser og oppvarmede bakseter.

Flere ladbare hybrider

I tillegg til Ceed-modellene har Kia også crossoveren Niro, som leveres både som hybrid, ladbar hybrid og som ren elbil. Tidlig neste år lanseres Kias største SUV, Sorento, i en helt ny generasjon også som ladbar hybrid.