Peugeot e-2008 – en populær, rimelig og allsidig elbil

Den kompakte SUV-en Peugeot e-2008 er en av bilene på Bertel O. Steens toppliste over de mest solgte personbilene de siste årene. Siden lanseringen i 2019 er bilen også oppgradert med økt rekkevidde.
Peugeot e-2008 – en populær, rimelig og allsidig elbil
Bil

Peugeot – en lønnsom bilrabatt

– Det er lett å forstå at denne bilen faller i smak hos mange, og vi merker at Peugeot har truffet godt med e-2008, sier salgsleder for Peugeot hos Bertel O. Steen Lørenskog, Harald Tyskeberg.

Salgslederen mener allsidigheten til Peugeot e-2008 er den viktigste grunnen til at den har blitt så populær.

– Peugeot e-2008 er rett og slett en relativt rimelig og svært allsidig elbil, med god rekkevidde, godt med plass og tøft design, forklarer han.

Se Harald Tyskeberg presentere egenskapene med Peugeot e-2008.

Kjøreinnstillinger til Peugeot e-2008

Du kan velge mellom flere ulike kjøreinnstillinger etter egne preferanser og veiforhold. Sport-modusen gir best mulig ytelse og kjøreopplevelse med maksimal kraft og dreiemoment, og 0 til 100 km/t er unnagjort på 8,5 sekunder.

Normal-modusen gir optimal komfort i daglig bruk, mens Eco-modusen gir deg lengst rekkevidde.

Praktisk og intuitiv familie-SUV

Peugeot e-2008 leveres med Peugeots i-Cockpit 3D, som byr på intuitiv betjening, et kompakt ratt og en 10-tommers berøringsskjerm. All relevant informasjon vises på skjermen.

I tillegg projiseres den viktigste kjøreinformasjonen på head-up-skjermen i frontruten som hologram, slik at du alltid har nødvendig informasjon tilgjengelig i synsfeltet.

God plass og sportslig design

Peugeot e-2008 SUV har det samme robuste og elegante designet som forgjengerne med forbrenningsmotor, men er 14 centimeter lengre.

I tillegg skiller den seg fra forgjengeren med en tofarget løve i den karosserifargede grillen og skinnlignende alcantara-interiør.

Bilen har egne instrumenter med 3D-visning foran rattet og i berøringsskjermen i midtkonsollen. I bagasjerommet får du plass til 434 liter – nok til både handleturen og familieferien.

Hurtidlading fra 0 til 80 prosent på en halvtime

Peugeot e-2008 leveres med varmepumpe, som gir stålkontroll på temperaturen i batteriet og kupeen. Den sikrer også at du mister minst mulig rekkevidde når kuldegradene kommer krypende.

Du har mange muligheter til å lade din Peugeot e-2008, både hjemme og når du er på farten. Du kan programmere ladingen fra navigasjonsskjermen i bilen, eller i MyPeugeot-appen.

Fra appen kan du også starte lading, sjekke batterinivået og forvarme bilen. Peugeot e-2008 har kapasitet til å ta imot opptil 100 kW ved hurtiglading, og kan lade fra 0 til 80 prosent på en halvtime.

Batteriet i e-2008 har åtte års garanti, eller 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten.

Leasing av Peugeot e-2008 eller kjøpe?

Er du usikker på om du skal lease en Peugeot e-2008 eller kjøpe? Peugeot bistår deg gjerne med å ta et riktig valg.