Ramirent har utstyret du trenger til uteprosjektene dine

Er du klar til å sette i gang årets uteprosjekter og få det ekstra hyggelig på gården, hjemme eller på hytta? Da har Ramirent maskiner og utstyr som gjør jobben enklere for deg.
Ramirent har utstyret du trenger til uteprosjektene dine
Maskiner og verktøy

Ramirent – rabatt på liftutleie og maskinutleie

Fasadearbeid

Det er herlig å betrakte et nymalt hus, men dørstokkmila for å sette i gang kan være høy. Når du skal male fasaden, blir det enklere å jobbe i høyden med en lift. Du jobber sikrere og jobben går betydelig raskere. Med lift kan du bruke begge hendene, istedenfor å måtte holde deg fast i en stige. Husk å ivareta egen sikkerhet og les brukerhåndboken før du går i gang. Hos Ramirent kan få innføring i bruk av liften, samt leie sikkerhetssele. 

Bil- og tilhengermontert lift

Ramirent har et bredt sortiment lifter, slik at du finner en lift som passer ditt prosjekt. Når du skal leie en lift er det ikke alltid enkelt å sette den i bilen og kjøre av gårde. Men, med en tilhengermontert lift kan du klipse hengeren på og dra av sted. Tilhengerliften går på strøm eller batteri og er enkel å bruke. Bilmontert lift er et godt alternativ, så sant det er mulig å kjøre rundt hele huset. Denne liften har god løftehøyde, slik at du når toppen på mønet uten problemer. Liften er fastmontert på bilen og kan flyttes raskt og enkelt. De fleste bilmonterte lifter kan kjøres med førerkort klasse B.

Rullestillas og stillashenger

Rullestillas og stillashengere er fleksible løsninger når du skal jobbe i høyden, og et godt alternativ hvis du ikke kommer til med lift. Et rullestillas er et stillas på hjul som kan brukes inne og ute, og du kan bygge det i mange høyder. Det gir deg de ekstra meterne du trenger for å arbeide smidig i høyden, uten store belastninger på kroppen. Stillashenger – et stillas til utleie på henger, er klart til bruk og henting når du trenger det. Stillasene er små stillas som er enkle for privatpersoner å bruke. Stillashenger er en ferdig pakke på 72 kvadratmeter stillas som du for eksempel kan sette opp for å male huset.

Minigraver til hagearbeid

Drømmer du om en frodig hage? Skal du i gang med et større prosjekt som for eksempel å planere ut hagen, kan det være lurt å leie en minigraver. Det vil spare deg for masse tid og energi, og får jobben gjort raskt og effektivt. Til hjemmebruk anbefaler vi en 1 tonns, eller en 1,8 tonns minigraver. En minigraver egner seg godt til oppgaver som planering, fjerning av blomsterbed og hekk, og for utgraving til for eksempel garasje og lysthus.

Med en minigraver sparer du tid og krefter på jobben du skal gjøre.

Jordfreser og plenrulle

Planlegger du ny plen i sommer? Ramirent har utstyret du trenger til forarbeidet, slik at det å legge plen går som en lek. Dersom du skal legge ferdig plen på eksiterende, trenger du ikke fylle på med masse ny jord. Du kan bruke en jordfreser til å frese opp den gamle gressplenen. En jordfreser vil gjøre jorden løs og luftig uten jordklumper. En ferdigplen må likevel legges på et fast underlag og bør valses lett med en plenrulle. Ved å bruke en plenrulle sikrer du at underlaget pakkes riktig, og at gressmatten blir plan og fin. Etter at jorden er valset, skal toppdekket rakes lett opp med en rive – og da er det klart for nytt gress.

Uteområdet

En fristende terrasse kan bli sommerens samlingspunkt. En gammel og flisete platting kan fort bli som ny ved å pusse den ned og gi den et strøk med beis. Ramirent har tregulvslipere som kan brukes på alle tre- og parkettgulv. En tregulvslipere har også integrert støvsuger, slik at støvet ikke flyr rundt.

Trenger den gamle terrassen en større oppgradering, og du må bygge ny, er det viktig med en god sag. Ramirent har gjerdesag med enkel hurtigkobling for rask av- og påmontering av regulerbart rullebord uten bruk av verktøy, og som er delbar for enklere transport. Rullebordet med aluminiums anhold utvider sagens kapasitet og kapper lekende lett.

Bruk Agrol-rabatten hos Ramirent

Uansett hva du har av planer for inne – og utearbeid, finn nærmeste kundesenter, og få hjelp av Ramirent til å finne riktig utstyr til prosjektet ditt. Husk Agrol-rabatten, så sparer du penger på leieutstyr fra Ramirent.

Lykke til med jobben.