Se bedre – med solbriller med styrke

Det er ikke alltid lett å kombinere hverdagsbrillen med praktisk solbeskyttelse. Nettopp derfor kan du få farget glass i dine vanlige briller, eller sette inn styrkeglass i de aller fleste solbriller. 
Se bedre – med solbriller med styrke
Hjem og fritid

Brilleland – tilbud på briller, linser og solbriller med styrke

Kjenner du godt nok til fordelene og mulighetene farget glass gir deg? Brilleland forklarer nytteverdien på en enkelt måte.

En god solbrille med styrke har 100 % beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys.

Det finnes forskjellige typer solglass til ulike behov – om du vil nyte en god bok på stranda eller på terrassen, eller er mer aktiv med utendørsaktiviteter og jobb i skog og mark. Solbriller med styrke passer like godt til barn som til voksne.

Fargede brilleglass

Fargede brilleglass demper skarpt lys, beskytter mot irriterende reflekser og UV-stråling, og er en god løsning for deg med sensitive øyne. Fargede glass til solbriller med styrke finnes i helfarger eller graderte farger. De forskjellige fargene har litt forskjellige egenskaper: Et brunt glass vil for eksempel gi forbedret kontrast og dybdeoppfatning, mens et grønt glass gir forbedret fargegjengivelse og virker beroligende for øynene.

Polariserte brilleglass

Polariserte solbrilleglass nøytraliserer irriterende reflekser fra vannrette overflater som våt asfalt, vann og snø. De gir 100 % UVA- og UVB-beskyttelse og er perfekt til aktiviteter som fiske, bilkjøring, golf, seiling og andre utendørsaktiviteter.

Fargeskiftende brilleglass

Fargeskiftende brilleglass tilpasser seg etter lysforholdene ved eksponering av UV-stråler. De beskytter 100 % mot UVA og UVB-stråling, og er praktiske under alle slags lys- og værforhold. Fargeskiftende brilleglass gir solbrilleeffekt utendørs, og helt klare brilleglass innendørs.