Slik fikk «Sinnasnekker’n» bedre syn hos Memira

Kjenne du igjen engasjementet til «Sinnasnekker’n»? En "handyman" med mange jern i ilden, som liker å ordne og fikse. I jungelen av byggeprosjekter fungerte ikke briller og linser for han. Synskorrigering hos Memira ble løsningen.
Slik fikk «Sinnasnekker’n» bedre syn hos Memira
Hjem og fritid

Memira – spar penger på øyelaser og linsebytte

I 2013 tok Otto Robsahm øyelaser hos Memira og ble overveldet over resultatet. Følelsen av å ikke se noe forsvant i en fei og etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt.

Otto Robsahm, kjent som «Sinnasnekker’n» har tatt øyelaser hos Memira.

Jeg anbefaler alle å gjøre det så tidlig som mulig.

Otto Robsahm

Før operasjonen – fra skeptisk til trygg

Det var en kamerat som anbefalte han å ta en øyeoperasjon. Selv var Otto skeptisk til en slik operasjon. Han var blant annet redd for å miste synet.

Men, da han kom på forundersøkelsen, fikk han en annen oppfatning. Han kjente seg rolig og trygg på at han var i gode hender, og bestemte seg for å gjennomføre en synskirurgi.

Under operasjonen – raskt og smertefritt

– Sånn da er vi ferdig” sa kirurgen.

Otto forklarer at han trodde det hele var en spøk… Ikke før han hadde lagt seg ned på stolen i operasjonssalen, så var operasjonen gjennomført. Han var fra seg av beundring over hvor fort det gikk.

Han kjente heller ingen smerter. Når han satt på hvilerommet etter operasjonen kjente han på en wow-faktor; “Dette er for godt til å være sant!”, tenkte han.

Dagene etter operasjonen – en ny verden

– Det jeg husker aller best, er at jeg kunne se helt perfekt. Tidligere anstrengte jeg øynene mye på grunn av dårlig syn, og slet ofte med hodepine. Så for meg å gjennomføre en øyelaser hos Memira, åpnet en helt ny verden for meg, forklarer en fornøyd Otto.

– Jeg anbefaler alle å gjøre det så tidlig som mulig – ikke tenk på det, gjør det, avslutter Otto.

Øyeoperasjon

Memira kan korrigere alle synsfeil med en øyeoperasjon. Les mer om øyeoperasjon hos her.

Brillefri før sommeren?