Toppskår til Peugeot e-208 og Peugeot e-2008 SUV

De to nye elbilene til Peugeot har begge fått toppkarakterer i pressen. To ganger terningkast 6 i Dagbladet til Peugeot e-2008 og årets bil 2020 og terningkast 6 i VG til Peugeot e-208.
Toppskår til Peugeot e-208 og Peugeot e-2008 SUV
Bil

Peugeot – en lønnsom bilrabatt

Det er mange fordeler med å kjøre en elbil fra Peugeot, blant annet er de driftsøkonomiske, enkle i bruk og miljøvennlige.

I tillegg kan du bruke Agrol-fordelen din og få rabatt på en helt ny Peugeot. Husk at du også kan velge å lease den nye bilen.

En ny kjøreopplevelse

Elbilene fra Peugeot har stillegående motor og lite vibrasjoner. Det gir en helt ny kjørekomfort. Elmotoren er lett å starte og gir fullt dreiemoment fra start. Det gir smidig akselerasjon uten girskift.

Siden de har elektrisk drift, slipper ikke elbiler fra Peugeot ut CO2. De har en rekkevidde på opptil 340 km (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

Lavere driftskostnader

Når du skal vurdere kostnadene for en bil, kan du ikke bare se på prisen. Du må også vurdere energikostnadene (strøm eller drivstoff) og kostnadene for forsikring og vedlikehold. En elbil fra Peugeot gir en gjennomsnittlig reduksjon i energiforbruket på 40 prosent, og de er opptil 30 prosent billigere å vedlikeholde enn biler med forbrenningsmotor. Når du kjøper elbil, får du også avgiftsfritak.

Enkle i bruk

Bytt ut drivstoffpumper med rask, enkel lading og gjør livet ditt enklere med en elbil. Det finnes flere lademuligheter, og du finner et ladested i nærheten uansett hvor du er og til alle døgnets tider. Med appen MyPeugeot kan du også fjernstyre flere funksjoner i bilen.