NTE – spar penger på strøm og solenergi

Om fordelen

Gode strømavtaler for landbruket fra NTE

Hos NTE får du Agrol-rabatt på flere ulike strømavtaler til privatbruk og bedrift. I Agrol-avtalene for bedrift er en time gratis energirådgivning inkludert.

  • Spotpris Agrol (privat og bedrift) – Du får billigste avtale over tid, men må tåle at strømprisen går litt opp og ned.
  • Fastpris + Spotpris Agrol (privat og bedrift) – For deg som ønsker fleksibilitet og større forutsigbarhet. Avtalen kombinerer fastpris og spotpris, og du kan låse så mange kilowattimer du vil til en fast pris. Bruker du mer betaler du spotpris, bruker du mindre blir du godskrevet spotprisen.
  • Slå spot Agrol (bedrift) – Forvaltningsprodukt som kombinerer spotpris med finansiell forvaltning. Avtalen kan gi lavere pris enn spotprisen.

Solenergi er et tilbud om gratis prosjektering av et solcelleanlegg og ekstra garanti på inverteren til anlegget. Vurderer du å produsere egen strøm, ta en prat med NTE om solenergi tilpasset landbruket.

Bruke fordelen

  • Les mer om avtalen og bestill via knappen nedenfor.
  • Du kan også kontakte NTE for energirådgivning knyttet til bedriftsavtale.

Få tilgang til fordelen

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrol.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer